Sajmovi Biam i Zavarivanje na Zagrebačkom velesajmu

Autor: Promo , 19. travanj 2018. u 07:25
Foto: Press

Sajmovi će biti održani u paviljonima 8, 8a, 9 i 11a te na otvorenom izložbenom prostoru uz paviljone. Izlagat će 325 izlagača iz više od 30 zemalja.

Na izložbenim prostorima Zagrebačkog velesajma se u terminu od 24. do 27. travnja 2018. održavaju sajmovi: BIAM  – 24. međunarodni sajam alatnih strojeva, alata sa temom SAPO – sajam podugovaranja i ZAVARIVANJE –  27. međunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite. 

Sajmovi će biti održani u paviljonima 8, 8a, 9 i 11a te na otvorenom izložbenom prostoru uz paviljone. Izlagat će 325 izlagača iz više od 30 zemalja.

Ova dva sajma prvenstveno su orijentirana na primarne i sekundarne gospodarske djelatnosti i kao takvi su idealna prigoda za:

  • predstavljanje i promociju novih tehnologija i sustava iz područja alatnih strojeva i alata, strojeva za obradu raznih materijala, zavarivanja, zavarenih konstrukcija, materijala, komponenti, automatizacije proizvodnje i procesa (robotika, software i inženjering), naprednih tehnologija, mjerne tehnike, kontrole kvalitete i antikorozivne zaštite
  • okupljanje struke, izravni kontakt ponude i potražnje, te povezivanje proizvođača, distributera, poduzetnika i investitora industrijskog sektora,
  • edukaciju, transfer tehnologije i stručno usavršavanje.

U današnje vrijeme globalizacije neophodna je specijalizacija i izvrsnost za određenu djelatnost budući tehnologija izrade traži specijalizirane subjekte kako bi određeni projekt mogao ugledati svjetlo dana. 

Zanimanje za sudjelovanje na ovoj grupi sajmova, kako poslovnih posjetitelja tako i izlagača raste iz godine u godinu i za više od 30%. Trend rasta se i dalje nastavlja, tako da ove godine sajam bilježi porast za više od 35%.
Sajam je popraćen posebnim interesom poslovne i stručne publike, kako iz Hrvatske, tako i iz zemalja okruženja.

Sajmove prati i stručno prateći program u okviru kojeg će se održati Konferencija KORMAT –  međunarodno savjetovanje o zaštiti materijala i industrijskom finišu u organizaciji Hrvatskog društva za zaštitu materijala. Hrvatsko društvo za tehniku zavarivanja u suradnji s FSB katedrom za zavarene konstrukcije održat će seminar "Koordinatori zavarivanja"

New Report

Close