Prijavite se na jednodnevni seminar

Autor: Poslovni.hr , 20. prosinac 2013. u 16:15
prijava_poreza_na_dohodak

Predavač: Antonio Prtenjača

Posla je puno, a vremena malo. Stoga čak ni stručni kadar ne stigne detaljno popratiti sve novosti u poreznom svijetu, obzirom na opseg posla. Poslovni centar znanja upravo je radi toga, u vrijeme kada Vam to treba, odlučio napraviti seminar o porezu na dohodak. Na seminaru će biti riječi o raznim temama, od osnova dohotka (za one koji se tek upoznaju sa time) do uputa o izradi vlastite porezne prijave na praktičan način. Bit će govora o problemima koji se mogu javiti u tom procesu, a podrazumijeva se mogućnost interaktivnog sudjelovanja za sve polaznike. 

Koji su ciljevi seminara?
Upoznavanje s osnovama dohotka
Upoznavanje s novostima u oporezivanju dohotka
Pojašnjavanja kako se ispunjavaju obrasci
Porezna prijava i pojašnjenja

Kome je seminar namijenjen?
Obrtnicima koji žele znati sami znati ispuniti prijavu, pripravnicima te ključnom osoblju knjigovodstava, građanima te zainteresiranim stranama koje žele saznati novosti o porezu na dohodak.

Kolika je cijena kotizacije?
Puna cijena kotizacije iznosi 1.250,00 kn + PDV. U slučaju rane prijave, do 4. veljače 2014. i uplatu do 5. veljače, cijena kotizacije iznosi 1.000,00 + PDV. Osim radnih materijala, u cijenu je uključeno osvježenje za vrijeme pauze. Svi sudionici dobit će i  tromjesečni digitalni 'all access' paket Poslovnog dnevnika koji će im omogućiti stalni pristup relevantnim informacijama. All access paket uključuje pristup elektronskom izdanju Poslovnog dnevnika, odnosno svim sadržajima objavljenima u tiskanom izdanju novina. Ujedno vam osiguravamo pristup svim ostalim sadržajima najposjećenijeg poslovnog portala u Hrvatskoj Poslovni. hr, kao i iPad aplikaciju za tablet uređaje.

Kako se prijaviti na seminar?
Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, molimo Vas da nam pošaljete ispunjenu prijavnicu na e-mail adresu: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr najkasnije do 12. veljače 2014.. Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo Vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati najkasnije do 13. veljače 2014. na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.

Preuzmite detaljnije informacije o seminaru ovdje. Preuzmite prijavnicu u pdf formatu.

Doznajte više: Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem!
Poslovni centar znanja
Tel: + 385 1 6326 033
Mob: + 385 98 1620 214
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close