POSLOVNA MINI AKADEMIJA ZA MENADŽMENT

Autor: Poslovni.hr , 04. studeni 2014. u 17:33
Mini akademija

Poslovni dnevnik u suradnji sa Simulus grupom organizira Poslovnu mini akademiju za TOP menadžere.

Poslovni dnevnik u suradnji sa Simulus grupom organizira Poslovnu mini akademiju za TOP menadžere.

OPIS PROGRAMA:

Cilj programa je polazniku dati pregled osnovnih vještina i alata koje svaki menadžer mora znati da bi učinkovitije obavljao svoj posao (hard skills za menadžere). Nakon ovog programa polaznici će imati široki pogled na sveukupno poslovanje i biti svjesni financijskih učinaka svake svoje odluke i aktivnosti. Naučit će sagledati i kako pojedine odluke utječu na profitabilnost i uspješnost njihovog odjela, ostatka poduzeća, kupca i širu poslovnu okolinu. Znanja iz područja upravljanja projektima i poslovnih procesa, s posebnim naglaskom na svakodnevne korisne vještine, polaznicima će omogućiti jednostavnije upravljanje poslovanjem.

Znanja će se usvajati kroz diskusije, dijeljenje vlastitih iskustava predavača i polaznika te rad na stvarnim primjerima iz prakse, uz minimalan udio teorijskih predavanja.

Ukupno trajanje programa: 6 dana u periodu od 21. studenoga do 6. prosinca 2014. Predavanja se održavaju u svakom terminu od 9-17 sati, prema sljedećem rasporedu:

21. studenoga 2014.
KORISTI FINANCIJE!

Upravljanje financijama koje mora znati svaki uspješni menadžer

Program počinje uvodom u osnovne financijske pojmove koje svaki menadžer mora poznavati da bi učinkovito vodio svoje područje poslovanja. Fokus je na račun dobiti i gubitka i osnovne pokazatelje potrebne za praćenje učinkovitosti. Posebna pažnja će se posvetiti važnosti upravljanja novcem iz perspektive jednog menadžera te kako pojedine poslovne odluke utječu na profitabilnost i likvidnost tvrtke.

22. studenoga 2014.
PAZI NA KUPCA!

Kako pravilno usmjeriti prodaju na kupca

Polaznici će naučiti osnovne prodajne strategije koje će im pomoći da prepoznaju koju vrijednost isporučuju kupcu te kako je kvantificirati bez obzira što radili. Također, posebna pažnja će se posvetiti i internim kupcima (unutar iste kompanije), te načinima suradnje s drugim dijelovima organizacije tako da vrijednost koja se isporučuje vanjskom kupcu uvijek ostane u centru pažnje.

28. i 29. studenoga 2014.
BUDI UČINKOVIT SVAKI DAN!

Kako ispravno upravljati procesima i budžetima

Modul se fokusira na osnovne metode dizajniranja i pobošljanja operativnih procesa. Polaznici će dobiti osnovne alate pomoću kojih će lakše upravljati resursima i prepoznati mogućnosti unaprjeđenja procesa. Dodatno, polaznici će moći procese iz svojeg područja odgovornosti lakše uklopiti u cijelu sliku poslovanja tvrtke te će znati procijeniti financijske učinke na profitabilnost tvrtke. Program ovog modula poseban naglasak stavlja na planiranje i budžetiranje s aspekta upravljanja procesima te kako ujediniti operativno i financijsko planiranje.

5. i 6. prosinca 2014.
DRŽI PROJEKT POD KONTROLOM!

Steknite vještine upravljanja projektima i investiranja

Polaznici će naučiti koji dijelovi njihovog posla bi se trebali promatrati kao projekt i kako tim dijelovima upravljati. Kroz rad na primjerima polaznici će savladati osnovne vještine i alate za upravljanje projektima. Financijska perspektiva ovog dijela poslovanja je izravno povezana s investicijama i polaznici će na ovom modulu naučiti i kako planirati investicije, odabrati koja su optimalna ulaganja te kasnije provoditi i nadzirati te projekte kroz sustav financijskih i nefinancijskih pokazatelja.

O predavačima:

Vlatka Delač diplomirala je i magistrirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Po završetku dodiplomskog studija na smjeru Poslovne informatike, započinje karijeru u Metrou u odjelu kontrolinga. S pozicije direktora kontrolinga 2008. godine prelazi u Crowe Horwath gdje radi kao Financial Advisory Services manager sljedeće dvije godine nakon čega preuzima funkciju Head of Program Office u Metrou, gdje uspostavlja i vodi strateški program grupe. 2010. godine prelazi na mjesto Direktora financija i računovodstva, a 2012. postaje CFO (član Uprave za financije), odgovorna za odjele financija i računovodstva, kontrolinga, IT-a, pravnih poslova, upravljanje lancem nabave i poslovne procese. Tijekom karijere prošla je niz edukacija iz područja financijskog managementa, upravljanja projektima i vođenja

Krešimir Delač diplomirao je i doktorirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. Odmah nakon završetka dodiplomskog studija zapošljava se u
T-HT-u te paralelno upisuje znanstveni poslijediplomski studij 2005. godine. Iste godine prelazi u tvrtku b4b na poziciju konzultanta i voditelja projekata gdje radi do 2011. godine kada osniva Simulus grupu d.o.o. za poslovno savjetovanje u kojoj danas radi kao direktor te surađuje s nizom velikih domaćih i stranih tvrtki. Autor je niza znanstvenih članaka i knjiga, recenzent u brojnim znanstvenim časopisima i član je Izvršnog odbora Hrvatske sekcije IEEE. 2010. g. završava Executive MBA program na Cotrugli Business School te stječe titulu MBA.

Kome je namijenjena Poslovna mini akademija?

Program je namijenjen menadžerima na početku menadžerske karijere, voditeljima projekata i timova te zaposlenicima koji se u svojem planu razvoja pripremaju za menadžerke pozicije.

Kolika je cijena kotizacije?

Puna cijena kotizacije iznosi 11.900,00 kn + PDV i uključuje sudjelovanje u svim modulima Poslovne mini akademije u trajanju od 6 dana.

Kako se prijaviti na Poslovnu mini akademiju?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u Akademiji, molimo vas da nam pošaljete ispunjenu prijavnicu na e-mail adresu: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr najkasnije do 18. studenoga 2014. Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati najkasnije do 19. studenoga 2014. na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na Akademiji. Račun ćete dobiti nakon održane Akademije.

Preuzmite detaljnije informacije o seminaru ovdje. Preuzmite prijavnicu u pdf formatu.

Doznajte više:
Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem!
Poslovni centar znanja

Tel: + 385 1 6300 743, 6326 033, Mob: + 385 91 6300 743
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close