Pokrenut projekt ITdesk.info

Autor: Poslovni dnevnik , 30. svibanj 2013. u 21:59
Uz pomoć ove stranice mogu se savladati ili utvrditi osnovne računalne vještine i znanja, a pristup materijalu je besplatan

Uz pomoć ove stranice mogu se savladati ili utvrditi osnovne računalne vještine i znanja, a pristup materijalu je besplatan.

Neprofitna udruga i nakladnik Otvoreno društvo za razmjenu ideja iz Zagreba pokrenula je projekt računalne e-edukacije sa slobodnim pristupomm, ITdesk.info.

Uz pomoć ove stranice mogu se savladati ili utvrditi osnovne računalne vještine i znanja, a pristup materijalu je besplatan. Materijali su, između ostalog, lokalizirani i recenzirani na slovenski i srpski jezik i pismo. Hrvatska Agencija za odgoj i obrazovanje (AOO) odobrila je pet publikacija (od kojih je jedna za učenike slovenske nacionalne manjine, a dvije za učenike srpske nacionalne manjine), te da ih učenici u Hrvatskoj mogu slobodno koristiti kao pomoćno nastavno sredstvo u osnovnoj školi, u sklopu predmeta Informatika i Tehnička kultura (od petog do osmog razreda). Svi materijali projekta ITdesk.info objavljeni su pod autorskim pravima koja dozvoljavaju daljnju distribuciju i kopiranje. 

Komentirajte prvi

New Report

Close