Novi lošinjski hotel Bellevue bit će otvoren 12. srpnja

Autor: Poslovni.hr/Hina , 15. svibanj 2014. u 17:54
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Otvorenje rekonstruiranog i obnovljenog hotela Bellevue na Malom Lošinju najavljeno je za 12. srpnja, a već sada se primaju rezervacije za goste.

Otvorenje rekonstruiranog i obnovljenog hotela Bellevue na Malom Lošinju najavljeno je za 12. srpnja, a već sada se primaju rezervacije za goste, najavljeno je u priopćenju Primorsko-goranske županije o današnjem posjetu župana Zlatka Komadine Malom Lošinju gdje je s čelništvom tvrtke Jadranka hoteli obišao gradilište hotela Bellevue.

Riječ je o projektu vrijednom više od 40 milijuna eura, rok završetka radova je sredina lipnja, a otvaranje hotela je najavljeno za 12. srpnja. Na gradilištu hotela s 214 soba sada radi 700 radnika.

Predsjednik Uprave Jadranka hotela Sanjin Šolić podsjetio je da su radovi na hotelu Bellevue počeli u studenom prošle godine, nakon čega je odlučeno da se postigne veća kategorija i podigne još jedan kat te se "praktički došlo do 5 zvjezdica".

Župan Komadina rekao je da Lošinj krupnim koracima ide u investicijski ciklus koji je jasno vidljiv nakon obnove hotela Aurora.

Za sam hotel Bellevue kaže da je riječ o sjajnom arhitektonskom rješenju. Taj će projekt doprinijeti razvoju cjelogodišnjeg turizma, a Komadina je podsjetio i na županijski projekt Lječilište Veli Lošinj u park šumi "Pod Javori".

Komentirajte prvi

New Report

Close