Hrvate zanimaju vijesti i seks

Autor: Objava za medije , 11. studeni 2013. u 10:23
Screenshot: www.1klik.hr

Hrvati su poznati kao nacija news junkyja koji vole znati što se događa. Najbolja opcija je imati sve vijesti na jednom mjestu.

Hrvati su poznati kao nacija news junkyja koji vole znati što se događa. Najbolja opcija je imati sve vijesti na jednom mjestu. Jeste li čuli za 1klik.hr? Portal je to koji je nakon nedavnog uspješnog redizajna, iako postoji već nekoliko godina, 'preko noći', kako kažu njegovi idejni začetnici, počeo bilježiti sve veću posjećenost. 

1klik objedinjuje najbolje portale u Hrvatskoj i servira ih na jednom mjestu, pa tako na tom centralnom mjestu imate priliku čitati i Styrijine portale Poslovni dnevnik, 24 sata, Večernji list, Njuškalo... 

Publiku portala Poslovni.hr vjerojatno će najviše zanimati dio koji donosi sve poslovne vijesti na jednom mjestu.

Ono što se najviše čita su, naravno, vijesti, kažu s portala. Druga je najposjećenija kategorija ona koja pokriva tematiku seksa.  S razlogom, jer sadrži popis najboljih web stranica na tu temu. S obzirom na to da je internet prepun takvog sadržaja, ovo će vam biti zanimljivo jer se radi o najboljoj selekciji koju ste mogli zamisliti, kažu s portala 1.klik. Zanima vas tehnologija? Na jednom mjestu portal donosi novosti s 20-ak domaćih portala. I hrpu linkova na domaće i strane izvore.

Čitatelji si kategorije koje ih zanimaju mogu prilagoditi vlastitom ukusu. Zanima vas lifestyle? Više volite nogomet od tračeva ? Posložite si sadržaj kako vam najviš eodgovara i dobit ćete personalizirani homepage. Ako posjećujete neke stranice koje već nisu na 1klik-u ili imate 6 različitih e-mail accounta, dodajte si ih na početnu stranicu. Odjednom, od internet čuda vas doslovno dijeli jedan klik. Pogledajte kako u ovom videu:

Svaki dan 20 000 ljudi čita 1klik.hr. Provjerite zašto.

Priču o nastajanju portala pročitajte ovdje:

Komentirajte prvi

New Report

Close