Socialpuzzle pomaže SOS Dječjem selu Hrvatska

Autor: Objava za medije , 04. prosinac 2013. u 15:39
Vizual

Socialpuzzle u razdoblju od 2. do 20. prosinca organizira humanitarnu akciju pod nazivom “Božić u SOS Dječjem selu Hrvatska”.

Socialpuzzle u razdoblju od 2. do 20. prosinca organizira humanitarnu akciju pod nazivom “Božić u SOS Dječjem selu Hrvatska”. U akciji će se prikupljati potrebne stvari za SOS Dječja sela.

Socialpuzzle, projekt zagrebačkog iSTUDIJA,  poziva sve da sudjeluju u prikupljanju donacija. SOS Dječja sela brinu se za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, a cilj ove humanitarne akcije je prikupiti što više donacija kako bismo im pomogli u osiguravanju sigurnog i brižnog doma za svako dijete. Kako bismo osigurali da svaka obitelj dobije što treba, napravljen je popis stvari koje se mogu donirati. Donacije će se prikupljati u razdoblju od 2. do 20. prosinca u prostorijama iSTUDIJA na zagrebačkom Srebrnjaku. Za sve sudionike ove humanitarne akcije Socialpuzzle je osigurao mjesec dana besplatnog korištenja svoje Facebook aplikacije.

Kako bi dodatno potaknuo na važnost darivanja i pomaganja, Socialpuzzle će donirati dio od ukupne zarade od prodaje aplikacija u prosincu i na taj način se dodatno priključiti akciji. Svako dijete zaslužuje osmijeh na licu stoga pozivamo sve da sudjeluju i svojom donacijom uljepšaju Božić mališanima u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladmirevci. Svi sudionici se pozivaju i na priključivanje Klubu prijatelja kako bi redovito tokom cijele godine mogli pomagati djeci iz SOS Dječjih sela.

Popis potrebnih stvari za doniranje kao i sve ostale informacije možete dobiti putem kontakt forme na http://bit.ly/SOS_Xmas

Komentirajte prvi

New Report

Close