Poslovni.hr

“Kuhari su dobro plaćeni, a poslodavci najbolje žele zadržati na bilo koji način”
Podijelite:
Tino Sinožić, glavni chef u restoranu opatijskog hotela Navis/Goran Kovačić/PIXSELL
Tino Sinožić, glavni chef u restoranu opatijskog hotela Navis/Goran Kovačić/PIXSELL
Hrvatska gastronomski uopće ne kaska za Europom i svijetom, štoviše - u samom smo vrhu /Goran Kovači
Hrvatska gastronomski uopće ne kaska za Europom i svijetom, štoviše - u samom smo vrhu /Goran Kovačić/PIXSELL
Hrvatska gastronomski uopće ne kaska za Europom i svijetom, štoviše - u samom smo vrhu /Goran Kovači
Thumbs 0
Thumbs 1
Tino Sinožić, glavni chef u restoranu opatijskog hotela Navis/Goran Kovačić/PIXSELL
SLIKA: 1 od 2
Hrvatska gastronomski uopće ne kaska za Europom i svijetom, štoviše - u samom smo vrhu /Goran Kovačić/PIXSELL
SLIKA: 1 od 2

New Report

Close