Poslovni.hr

Gastrofej 2013.: U ovom vam broju predstavljamo restorane Oliva i Burin
Podijelite:
Restoran Oliva, ta zagrebačka maslina, spaja suvremenost i tradiciju/Slavko Midžor/PIXSELL
Restoran Oliva, ta zagrebačka maslina, spaja suvremenost i tradiciju/Slavko Midžor/PIXSELL
Gastrofej žiri/Slavko Midžor/PIXSELL
Gastrofej žiri/Slavko Midžor/PIXSELL
Marinada od ribe i liganja s tapenadom
Marinada od ribe i liganja s tapenadom
Marinada od ribe i liganja s tapenadom
Sušeni teleći obrazi, povrće i pire od graška
Sušeni teleći obrazi, povrće i pire od graška
Svatko od namjernika, bio gurman bio obiteljski ili poslovni čovjek, uvijek biva iznova i ugodno izn
Svatko od namjernika, bio gurman bio obiteljski ili poslovni čovjek, uvijek biva iznova i ugodno iznenađen jelovnikom i okusima u restoranu Burin/Dalibor Urukalović/PIXSELL
Svatko od namjernika, bio gurman bio obiteljski ili poslovni čovjek, uvijek biva iznova i ugodno izn
Gastrofej žiri/Dalibor Urukalović/PIXSELL
Gastrofej žiri/Dalibor Urukalović/PIXSELL
Janjeći kotleti sa šparogama, jagodama i pancetom
Janjeći kotleti sa šparogama, jagodama i pancetom
Teleći kotleti s tartufiranim krumpirom
Teleći kotleti s tartufiranim krumpirom
Thumbs 0
Thumbs 1
Thumbs 2
Thumbs 3
Thumbs 4
Thumbs 5
Thumbs 6
Thumbs 7
Restoran Oliva, ta zagrebačka maslina, spaja suvremenost i tradiciju/Slavko Midžor/PIXSELL
SLIKA: 1 od 8
Gastrofej žiri/Slavko Midžor/PIXSELL
SLIKA: 1 od 8
Marinada od ribe i liganja s tapenadom
SLIKA: 1 od 8
Sušeni teleći obrazi, povrće i pire od graška
SLIKA: 1 od 8
Svatko od namjernika, bio gurman bio obiteljski ili poslovni čovjek, uvijek biva iznova i ugodno iznenađen jelovnikom i okusima u restoranu Burin/Dalibor Urukalović/PIXSELL
SLIKA: 1 od 8
Gastrofej žiri/Dalibor Urukalović/PIXSELL
SLIKA: 1 od 8
Janjeći kotleti sa šparogama, jagodama i pancetom
SLIKA: 1 od 8
Teleći kotleti s tartufiranim krumpirom
SLIKA: 1 od 8

New Report

Close