Lidl Hrvatska predstavio svoj program zapošljavanja mladih, uz plaću od 8.000 kuna bruto

Autor: Poslovni.hr , 14. srpanj 2016. u 14:50
Foto: Press

Na danas održanom medijskom brifingu trgovački lanac Lidl Hrvatska predstavio je program zapošljavanja Start@Lidl.

Trgovački lanac Lidl Hrvatska pokreće program Start@Lidl koji nudi mogućnost zapošljavanja mladih i njihova razvoja za različite pozicije unutar tvrtke. Postupak selekcije prijavljenih odvijat će se u nekoliko faza, a desetak najboljih kandidata na kraju procesa dobit će priliku raditi u Lidlu Hrvatska, unutar jednog od tri programa: Mlađi specijalist (m/ž), Trainee u Marketingu (m/ž) i Trainee u Prodaji i logistici (m/ž). Kandidati koji se zaposle u Lidlu stjecat će radno iskustvo primajući plaću od min. 8.000,00 kuna bruto.

Na danas održanom medijskom brifingu trgovački lanac Lidl Hrvatska predstavio je program zapošljavanja Start@Lidl, unutar kojeg će zaposliti desetak mladih ljudi, i to u okviru tri različita programa. Cilj je preuzimanje radnog mjesta po završetku programa i razvoj karijere u Lidlu Hrvatska. Zaposleni kandidati dobit će sustavno školovanje uz podršku mentora i trenera, kroz koje će se pripremati za preuzimanje pozicije u jednom od Lidlovih odjela. Na raspolaganju će im biti i dodatne edukacije iz stručnih područja koje su potrebne za cjelovit razvoj, kao i redovite povratne informacije o napretku i kontinuirana podrška nadređenih. Osim vrijednog
iskustva u međunarodnoj tvrtki i prilike za stalno radno mjesto, a sukladno jednoj od Lidlovih korporativnih vrijednosti – pravednosti, kandidati će čitavo vrijeme trajanja programa primati punu plaću – minimalno 8.000,00 kuna bruto.

Desetak kandidata zaposlit će se unutar sljedećih programa: Mlađi specijalist – za one koji se žele stručno usavršavati u svom području i raditi u blizini Zagreba, imati svoje fiksno radno mjesto i ured kako bi postali specijalisti u određenom području; Trainee u Marketingu – za one koji žele steći iskustvo u različitim sektorima s naglaskom na marketing, koji su spremni promijeniti mjesto stanovanja nekoliko puta i provesti do 8 mjeseci u prodaji kako bi po završetku razumjeli naš „core business“; Trainee u Prodaji i logistici – za one koji ne žele biti cijeli dan u uredu, koji vole akciju i dinamiku prodaje ili logističkog centra i koji su spremni provesti 16 mjeseci školovanja u Lidlovoj prodaji i logističkom centru, s čestim promjenama prebivališta. Također, ova je pozicija za kandidate koji žele postizati rezultate kroz upravljanje većim timom, od 20 do 80 zaposlenika.

Osim programa Start@Lidl, Lidl je ovom prilikom predstavio i brojne druge programe usmjerene zaposlenicima. Lidl Hrvatska već je godinama među najpoželjnijim poslodavcima, a osim Certifikata Poslodavac Partner, Lidl je ove godine drugi put zaredom proglašen drugim najpoželjnijim poslodavcem u Hrvatskoj, prema istraživanju Poslodavac prvog izbora portala MojPosao.
Osim uvodnog školovanja koje se provodi za sve zaposlenike, Lidl ima i programe usmjerene različitim ciljnim skupinama, na primjer, Dualni studij za mlade, Razvoj potencijala za Voditelje trgovine i slično. Ove godine u fokusu im je zdravlje te ravnoteža privatnog i obiteljskog života s poslovnim, pa su u skladu s tim pokrenute različite inicijative: Pravilnim kretanjem do zdravlja, Zagrizi za zdravlje, te drugi adekvatni programi sukladno potrebama zaposlenika

Komentari (1)
Pogledajte sve

ne piše jel taj bruto I ili II, ako je bruto II onda je to cca 4.973,60 kn neto (sa 10% prireza). Opet više daju nego ostale krvopije u maloprodaji.

New Report

Close