Poslovni.hr

Tomislav Veseljak i Dino Mehulić pokrenuli prvi hrvatski apple cider ‘Buzdovan’: Tko su tvorci i proizvođači pića u koje je nedavno uložio Matija Babić?
Podijelite:
Dino Mehulić i Tomislav Veseljak, iskusni agronom, enolog i tvorac Buzdovana, prvog hrvatskog craft cidera, s proizvodnjom cidera službeno su krenuli 2017. Trenutačni proizvodni volumen cidera Buzdovan ina zagrebačkom Žitnjaku znosi 20 tisuća litara, a od ove zime dvojac ga planira povećati na 28 tisuća, kažu, Foto; Marko Prpić / Pixsell
Foto; Marko Prpić / Pixsell
Dino Mehulić i Tomislav Veseljak, iskusni agronom, enolog i tvorac Buzdovana, prvog hrvatskog craft cidera, s proizvodnjom cidera službeno su krenuli 2017. Trenutačni proizvodni volumen cidera Buzdovan ina zagrebačkom Žitnjaku znosi 20 tisuća litara, a od ove zime dvojac ga planira povećati na 28 tisuća, kažu, Foto; Marko Prpić / Pixsell
Foto; Marko Prpić / Pixsell
Zagreb: Tvorci prvog hrvatskog cidera
29.09.2022., Zagreb - Tvorci prvog hrvatskog cidera, Tomislav Veseljak i Dino Mehulic. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Zagreb: Tvorci prvog hrvatskog cidera
Zagreb: Tomislav Veseljak i Dino Mehulić pokrenuli prvi hrvatski apple cider -  Buzdovan
21.08.2024., Zagreb - Tomislav Veseljak i Dino Mehulic pokrenuli prvi hrvatski apple cider Buzdovan. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: Tomislav Veseljak i Dino Mehulić pokrenuli prvi hrvatski apple cider - Buzdovan
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Thumbs 0
Thumbs 1
Thumbs 2
Thumbs 3
Thumbs 4
Thumbs 5
Thumbs 6
Dino Mehulić i Tomislav Veseljak, iskusni agronom, enolog i tvorac Buzdovana, prvog hrvatskog craft cidera, s proizvodnjom cidera službeno su krenuli 2017. Trenutačni proizvodni volumen cidera Buzdovan ina zagrebačkom Žitnjaku znosi 20 tisuća litara, a od ove zime dvojac ga planira povećati na 28 tisuća, kažu, Foto; Marko Prpić / Pixsell
SLIKA: 1 od 7
Foto; Marko Prpić / Pixsell
SLIKA: 1 od 7
Dino Mehulić i Tomislav Veseljak, iskusni agronom, enolog i tvorac Buzdovana, prvog hrvatskog craft cidera, s proizvodnjom cidera službeno su krenuli 2017. Trenutačni proizvodni volumen cidera Buzdovan ina zagrebačkom Žitnjaku znosi 20 tisuća litara, a od ove zime dvojac ga planira povećati na 28 tisuća, kažu, Foto; Marko Prpić / Pixsell
SLIKA: 1 od 7
Foto; Marko Prpić / Pixsell
SLIKA: 1 od 7
29.09.2022., Zagreb - Tvorci prvog hrvatskog cidera, Tomislav Veseljak i Dino Mehulic. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
SLIKA: 1 od 7
21.08.2024., Zagreb - Tomislav Veseljak i Dino Mehulic pokrenuli prvi hrvatski apple cider Buzdovan. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
SLIKA: 1 od 7
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
SLIKA: 1 od 7

New Report

Close