Sanader: Postoji metodologija za uračunavanje sive ekonomije u BDP

Autor: Poslovni.hr , 08. prosinac 2005. u 06:00

ZAGREB – Premijer Ivo Sanader izjavio je jučer kako postoji vrlo jasna metodologija po kojoj se siva ekonomija uračunava u bruto domaći proizvod, te da o tome odluke neće donositi Vlada već ekonomska struka.
Sanader je to rekao odgovarajući na novinarska pitanja u vezi s dolaskom MMF-a u Hrvatsku i definiranjem turizma kao izvozne grane. U vezi s tim pitanjem (sive ekonomije) nećemo izmišljati toplu vodu. Postoje kriteriji kako se to radi u drugim zemljama, rekao je premijer i podsjetio da su sve zemlje koje su u EU ušle u svibnju prošle godine morale to učiniti.
(H)

Komentari (1)
Pogledajte sve

Buying a prom dresses online Fortunately for the teenagers and the parents buying a stunning prom dresses is no longer the time-consuming prom dressesevent that it used to be. There is now no need to traipse from mall to mall trying to find the one prom dresses that is the the one. You can now do this from the comfort of your own prom dresses home, with access to far more prom dresses and quinceanera dresses than you would have in the local prom dresses shopping mall.You will find an abundance of choice when you go prom dresses online to find your prom dress.

New Report

Close