Ryanair najavio let Zadar – Berlin po cijeni od 19,99 €

Autor: Poslovni.hr , 15. listopad 2015. u 08:36
Foto: Dino Stanin / Pixsell

Putnicima iz Hrvatske i njihovim gostima sada su dostupni povoljni letovi uz mogućnost odabira između čak 13 destinacija tijekom 2016. godine.

Ryanair, omiljeni europski avioprijevoznik, jučer je objavio raspored letova za Zadar tijekom sezone 2016 uz jednu novu destinaciju, Berlin, te sveukupno 13 destinacija koje će povezivati sa Zadrom. 

Procjene su da će se ostvariti brojka od 315.000 prevezenih putnika godišnje te stvoriti mogućnost za 230 povezanih radnih mjesta na Zračnoj luci Zadar.

Putnicima iz Hrvatske i njihovim gostima sada su dostupni povoljni letovi uz mogućnost odabira između čak 13 destinacija tijekom 2016. godine. 

Isto tako, svi Ryanairovi putnici će se obradovati najavljenim unapređenjima usluga Ryanaira kroz provedbu programa kontinuiranog poboljšanja “Always getting better”, a koja uključuje otvaranje novih baza, kreiranje nove personalizirane web stranice, nove mobilne aplikacije, novog interijera putničke kabine, novih uniformi kabinskog osoblja te poboljšanog menija koji će se nuditi na letu.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Atmosfera u ovim zrakoplovima je kao u auobusima za Minken! Pazite napraviti check-out on line jer će vas oporezovati sa 45 Eura! Kad se uračuna vrijeme i troškovi transporta do i od udaljenih zračnih luka ispada da je povoljnije putovati redovnim linijama!

New Report

Close