Potpora 1000 kuna po kućanstvu

Autor: Poslovni.hr , 08. lipanj 2018. u 08:59
Foto: Hrvoje Jelavić / Pixsell

Jedna je od odluka tog programa sufinanciranje priključenja stambenih objekata na vodoopskrbnu mrežu.

Kada se danas svaka kuna dva puta prevrne preko ruke prilikom investiranja, odlične vijesti za kućanstva dolaze iz vladislavačke općinske uprave, piše Glas Slavonije.

Naime, kako bi osigurali svojim građanima pitku vodu u kućanstvima, načelnik Općine Vladislavci raspisao je javni poziv za sufinanciranje priključenja na vodoopskrbnu mrežu na području Općine Vladislavci.

To je, navodi načelnik Marjan Tomas, jedna od mjera kojima Općina pomaže, odnosno olakšava priključivanje na vodovod kroz “Program poticanja uređenja naselja i demografske obnove na području općine Vladislavci za razdoblje od 2017. do 2022. godine.”

– Jedna je od odluka tog programa sufinanciranje priključenja stambenih objekata na vodoopskrbnu mrežu. Sufinanciramo kućanstva s tisuću kuna za vodovodni priključak, a prihvatljivi su korisnici ove naše mjere fizičke osobe – vlasnici obiteljskih kuća i stanova na području Općine – ističe Marjan Tomas.

Dodaje da je s Vodovodom Osijek kao dodatnu pogodnost prilikom plaćanja priključka dogovorio da korisnici preostali dio iznosa za priključivanje mogu platiti na 24 rate.

Komentirajte prvi

New Report

Close