Poslodavac nudi plaćene putne troškove i početnu plaću 1327 eura neto, dovoljna srednja stručna sprema

Autor: Poslovni.hr , 16. kolovoz 2023. u 09:48
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Portal posao.hr donosi vam aktualne vijesti s tržišta rada te vam predstavlja ovotjednih top 10 poslovnih ponuda. Sretno pri zapošljavanju!

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača / Blagajnika (m/ž) u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, primanja mjesečnih stimulacija za ostvarene ciljeve, dinamičan rad u rastućoj kompaniji te mogućnost profesionalnog razvoja. Možete se prijaviti do 31.08.2023. putem brze prijave.                                                                                                                                                              

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži Radnika u restoranu (m/ž). Traže fleksibilne, otvorene i odgovorne kandidate koji vole usvajati nova znanja. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok i isplatu punog iznosa prijevoza. Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj, a prijaviti se možete do 24.08.2023. putem linka.

Manpower traži kandidata za poziciju Voditelj performance marketinga (m/ž). Poslodavac nudi rad u renomiranoj internacionalnoj kompaniji, stimulativno i izazovno radno okruženje te rad na uzbudljivim projektima i bonuse u skladu s ostvarenim rezultatima. Mjesto rada je Poreč, ali moguće je raditi od kuće. Prijaviti se možete do 31.08.2023. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Agenta za dolazne pozive na talijanskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 24.08.2023. U opisu posla nalazi se odgovaranje na telefonske upite klijenata, odgovaranje na e-mailove i online zahtjeve i ostvarivanje dobrih odnosa s klijentima. Prijavite se putem linka.

Fortitude Recruitment j.d.o.o. zapošljava na poziciji Referent-ica prodaje i rezervacija u Novom Vinodolskom. Poslodavac osigurava zapošljavanje izravno u poduzeću, sezonsko zapošljavanje uz mogućnost cjelogodišnjeg, stimulativna primanja i bonuse, osiguran smještaj u prostoru resorta te toplo obrok u radnim i neradnim danima. Prijavite se putem linka do 31.08.2023.

Pan-pek d.o.o.  zapošljava na pozicijama Vozač B kategorije (ž/m) i Vozač C kategorije (ž/m) u Zagrebu, Rijeci i Zadru. Poslodavac omogućuje božićnicu, uskrsnicu, regres, bonus za preporuku kandidata, naknadu za topli obrok, Multisport program, rad u profesionalnom i ambicioznom timu, dodatke za rad noću i nedjeljom te mnoštvo privlačnih pogodnosti koje možete pronaći na linku. Prijave traju do 25.08.2023.

Kamp Konobe zapošljava na pozicijama Kuhar / Pomoćni kuhar (m/ž), Sous Chef (m/ž) i Grill majstor (m/ž) u Puntu, otok Krk. Poslodavac osigurava smještaj, 3 obroka dnevno, ambiciozan tim i ugodnu atmosferu. Prijavi se do 26.08.2023. putem linka.

Jadran hoteli d.d. zapošljava na pozicijama Referent nabave (m/ž) i Stručni suradnik u računovodstvu i financijama (m/ž) u Rijeci. Očekuje te konkurentna plaća, mogućnost profesionalnog razvoja, dinamično i poticajno radno okruženje te razne povlastice za zaposlenike. Prijavi se putem linka do 28.08.2023.

Thermo Stone d.o.o. zapošljava na poziciji Referent za kontrolu kvalitete (m/ž) u Novskoj. Poslodavac osigurava paket beneficija, regres, božićnicu, uskrsnicu, mogućnost napredovanja, nova znanja i iskustva, profesionalan tim te mnoštvo privlačnih pogodnosti koje možete pronaći na linku. Prijave traju do 07.09.2023.

My SeaTime Yachtcharter d.o.o. zapošljava Brodskog mehaničara (m/ž). Za ovu je radnu poziciju potrebno prethodno radno iskustvo te srednja stručna sprema, a poželjno je i poznavanje njemačkog i engleskog jezika. Poslodavac nudi plaćene putne troškove i početnu plaću 1327€ neto. Mjesto rada nalazi se u Segetu Donjem. Prijaviti se možete do 31.08.2023. putem linka.

Pogledajte i na posao.hr web-stranicama. Možda baš danas pronađete posao koji želite! Sretno!

Komentirajte prvi

New Report

Close