Njemački portal odabrao sedam naših najboljih hotela

Autor: Marija Crnjak , 17. siječanj 2022. u 07:00
Hotel Aminess Maestral u Novigradu među dobitnicima nagrade HolidayChecka/PD

I ove godine zbog pandemije uvjeti za nagrade su blaži, hoteli moraju imati najmanje 25 recenzija zadnjih godinu dana, a rangiranje se računa algoritmom koji uspoređuje recenzije tijekom prošle godine i stopu preporuka hotela.

Hotel Plaža Duće, Hotel Miramar u Opatiji i Valamar Padova hotel prva su tri na ljestvici sedam najboljih hotela u Hrvatskoj, prema ocjenama najvećeg nezavisnog web portala za putovanja na njemačkom govornom području HolidayCheck.

Slijede ih Bretanide Resort u Bolu, Valamar Parentino Hotel, Aminess Mestral u Novigradu te Hotel Plaža u Omišu, svi dobitnici godišnje nagrade “HolidayCheck Special Award” koju portal dodjeljuje u siječnju zadnjih 17 godina, na temelju preporuka i recenzija gostiju.

I ove godine zbog pandemije uvjeti za nagrade su blaži, hoteli moraju imati najmanje 25 recenzija zadnjih godinu dana, a rangiranje se računa algoritmom koji uspoređuje recenzije tijekom prošle godine i stopu preporuka hotela, uz provjeru radi li se o stvarnim gostima.

Kako su u petak pojasnili iz Aminessa, hotel Maestral morao je zadovoljiti niz strogih kriterija da bi uopće ušao u konkurenciju. Jedan od strožih bila je visoka razina preporuka posjetitelja, koja premašuje 90%.

“Ova nagrada je veliko postignuće za čitav tim Aminess Maestral Hotela bez kojega ovakav uspjeh ne bi bio moguć. Mi želimo u svakom trenutku svojim gostima pružati nezaboravno iskustvo odmora i uslugu na najvišoj mogućoj razini. Ponosni smo što su naši gosti to prepoznali i nagradili”, rekao je direktor Aminess Maestral Hotela Mateo Žiković.

Komentirajte prvi

New Report

Close