Poslovni.hr

Jedina svijetla točka mesne industrije je proizvodnja prerađevina
Podijelite:
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Branko Bobetić, direktor udruženja Croatiastočar (Foto: Žarko Bašić/Pixsell)
Branko Bobetić, direktor udruženja Croatiastočar (Foto: Žarko Bašić/Pixsell)
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Igor Štoković, profesor na Veterinarskom fakultetu (Foto: Žarko Bašić/Pixsell)
Igor Štoković, profesor na Veterinarskom fakultetu (Foto: Žarko Bašić/Pixsell)
Ivan Tovunac, voditelj istraživanja i razvoja novih proizvoda Gavrilovića (Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Ivan Tovunac, voditelj istraživanja i razvoja novih proizvoda Gavrilovića (Foto: Žarko Bašić/Pixsell)
Ivan Tovunac, voditelj istraživanja i razvoja novih proizvoda Gavrilovića (Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Thumbs 0
Thumbs 1
Thumbs 2
Thumbs 3
Thumbs 4
Thumbs 5
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
SLIKA: 1 od 6
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
SLIKA: 1 od 6
Branko Bobetić, direktor udruženja Croatiastočar (Foto: Žarko Bašić/Pixsell)
SLIKA: 1 od 6
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
SLIKA: 1 od 6
Igor Štoković, profesor na Veterinarskom fakultetu (Foto: Žarko Bašić/Pixsell)
SLIKA: 1 od 6
Ivan Tovunac, voditelj istraživanja i razvoja novih proizvoda Gavrilovića (Foto: Žarko Bašić/Pixsell)
SLIKA: 1 od 6

New Report

Close