Hocemo smajlice

Naslovnica Forum Razno Prijedlozi i primjedbe Hocemo smajlice

jeli to izvedivo? Ovi su stvarno u banani….

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Pridružujem se zahtjevu!

Ovi su stvarno bezvezni.

Premješteno iz teme: [color=blue]Problem![/color]

Premješteno iz teme: [color=blue]Hocemo smajlice[/color]

OK, za par dana ćemo staviti na ovu temu slike potencijalnih kandidata pa da vidimo koji vam se sviđaju.
Ovdje smo svi suglasni da ne smiju biti animirani jer to previše odvlači pozornost i zna iritirati.

Slaven Andrašić, Poslovni dnevnik

Evo što smo odabrali za nove smileye. Probat ću ih postaviti online do sutra ujutro. Slobodno recite što mislite.

Ove smo izabrali zato jer osim što izgledaju dobro, definitivno su nešto drugačije od smileya po ostalim forumima.

Slaven Andrašić, Poslovni dnevnik

Dobri su!!![smiley2]

Hm, da su drugačiji od dosadašnjih – jesu. Ali moram reći da mi se baš i ne sviđaju previše. Po meni nisu baš za ovaj forum i ovu tematiku….

Sve je bolje od trenutnih smajlica, ali ne znam cemu komplicirati kad postoje kvalitetni i provjereni smajlici, npr.
Vaš link

Slažem se sa Cartmannom. Nema veze što ih neki drugi imaju. Karakteristika velikih je da uzimaju od ostalih što je dobro. Npr. Microsoft je večinu ideja kopirao ili npr. mi se borimo da za svaku stranu riječ nađemo hrvatsku a englezi uzimaju iz svih svjetkih jezika ono što je dobro i što je ušlo u svakodnevni govor i stavljaju to u svoj riječnik.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.


Dobri su!!!

Hvala


Hm, da su drugačiji od dosadašnjih – jesu. Ali moram reći da mi se baš i ne sviđaju previše. Po meni nisu baš za ovaj forum i ovu tematiku….

Pošteno (ali nama su baš lijepi, imaju neku umjetničku crtu:))


Sve je bolje od trenutnih smajlica, ali ne znam cemu komplicirati kad postoje kvalitetni i provjereni smajlici, npr. Vaš link

Ovi smajliji su inače animirani. Također ih ne mogu staviti jer softver ima ograničenje od 15×15 piksela za smajlija (70% ovih se u to ne može uklopiti).

Predlažem da ipak stavim one iz svog prethodnog posta za probu. Ako se ne naviknete na njih ponovo ću ih zamijeniti.

Slaven Andrašić, Poslovni dnevnik

Meni su ovi na crvenoj podlozi izvrsni.
Totalno su sminka i retro i drugaciji, a ja se na to palim 🙂


Evo što smo odabrali za nove smileye. Probat ću ih postaviti online do sutra ujutro. Slobodno recite što mislite. Ove smo izabrali zato jer osim što izgledaju dobro, definitivno su nešto drugačije od smileya po ostalim forumima.

Ovi smajliji nažalost definitivno otpadaju. Kada se smanje na 15×15 piksela postaju potpuno neprepoznatljivi i nerazumljivi. Potraga se nastavlja.

Slaven Andrašić, Poslovni dnevnik

Ja cu opet predloziti da u potrazi skrenete do foruma moj novac, znam da sam vec sugerirao, ali upornost brda pomice, pa… [smiley2]

Ne moraju biti animirani, dovoljno je 5-6 glavnih smajlica, ionako se u 90% slucajeva koriste isti, kao sto se ovdje u 99% slucajeva koristi prvi i drugi smajlic. Ovi s klasicni (s moj novac i jos hrpe foruma) su 17×17, tesko mi je povjerovati da se ne mogu smanjiti na 15×15.

pozdrav,

od nedavno sam i registrirani clan foruma, prilicno je to fino poslozeno i kao korisnik sam zadovoljan, ali ono sto kao dugogodisnji korisnik neta mogu primjetiti da je izbor smajlica na ovom forumu vrlo frustrirajuc jer je tesko odabrati nesto od ove hrpe prilozenih jer su vecina beskorisni. mislim da bi trebalo dodati nesto novih, najobicnijih (tipa bican smjesko, namrgodjen, namiguje i sl.). hint za admine: podgledajte na http://www.bk-ciklus.hr (tamo jos nisam dozivio da od tih 10-tak smajlica nisam mogao izraziti svoje osjecaje, ne uzimajuci u obzir animirane)…

Ako je sve pod kontrolom, idete presporo. "Mario Andretti"

New Report

Close