VIDEO: Rimac zaposlio poznatog youtubera i testnog vozača najbržih automobila na svijetu

Autor: Goran Jungvirth , 12. siječanj 2020. u 13:08
Foto: Facebook screenshot

Mate Rimac je shareao na društvenoj mreži novi video poznatog youtubera i stručnjaka za brzinu kojeg je doveo u Hrvatsku.

Misha Charoudin, porijeklom Rus koji govori više svjetskih jezika, automobilistički je entuzijast koji je živio i radio u Nurburgringu. 

Višegodišnji je Youtuber s nekoliko uspješnih kanala iza sebe, s fokusom na brze jurilice. Tijekom testiranja najbržih automobila današnjice znao se i razbiti što je zabilježio i u svojim videima.

‘Pozdrav Carmrades!

Ovoga dana preselio sam se u Zagreb, Hrvatska, kako bih započeo svoj novi posao u tvrtki Rimac Automobili. Bio sam vrlo pozitivno iznenađen što sam se sprijateljio prvog dana. Nadam se da ste uživali u novoj vrsti sadržaja, tako da mogu dalje raditi na tome!’, napisao je u subotu Misha koji je u uvodnom videu snimio i kakvi su mu se sadržaji, na koje je naišao u blizini tvornice Rimac, odmah svidjeli u Hrvatskoj.

Također najavio je i nove video sadržaje koji će sigurno biti vezani uz Rimčeve električne jurilice.

Spomenuti videu u samo jednom danu već je pregledalo gotovo 13.000 ljudi.

Njegov video o tome – kako se počeo utrkivati u Nürburgringu i koliko ga je to koštalo – u samo 4 dana ove godine imao je pak preko 108.000 pregleda.

Komentirajte prvi

New Report

Close