Rimac Automobili pokrenuli novi show ‘Mondays with Mate’, a sve s jednim ciljem

Autor: Goran Jungvirth , 29. siječanj 2020. u 13:55
Foto: Facebook screenshot

‘Dajemo sve od sebe da naše putovanje podijelimo s vama što transparentnije’.

Mate Rimac, kao i administrator društvenih mreža tvrtke Rimac Automobili aktivni su na internetu i često objavljuju novosti iz razvoja svojih električnih jurilica.

Uz to znaju se i našaliti na trendove i izazove koji haraju po društvenim mrežama, što govori o komunikacijskoj strategiji usmjerenoj na cijeli svijet.

Nedavno su zaposlili i poznatog youtubera i testnog vozača najbržih automobila Mishu Charoudina koji će Mati sigurno imati što savjetovati u vezi suvremenog i multimedijskog komuniciranja s pratiteljima i obožavateljima.

‘Dobrodošli u našu novu emisiju "Mondays with Mate", u kojoj vas naš generalni direktor i osnivač Mate Rimac obavještava o najnovijim zbivanjima u kompaniji Rimac Automobili i našoj industriji, ali također dijeli i svoje mišljenje o temama koje ste izabrali. Slobodno pitajte!’, stoji u pozivu tvrtke. 

‘Malo o 2019., neki planovi za 2020. i prilika da se još više angažiramo s našim obožavateljima – gdje nas možete bilo što pitati, a mi ćemo odgovoriti na najbolja pitanja svakog ponedjeljka.’, napisao je Mate o razlozima i tematici prve tri emisije napravljene u siječnju, a koje su dostupne na YouTube-u.

Osim o ‘izazovima izgradnje hypercar-a’ Mate govori o planovima izgradnje kampusa, globalnoj ekspanziji tvrtke, financijskim planovima i suradnji s velikim igračima današnje autoindustrije.

Oni koji će na društvenim mrežama imati najbolje komentare za nagradu će dobiti i majicu tvrtke na kojoj se vidi iznimno snažan električni automobil – novi ‘Concept 2’-  s 1.914 konjskih snaga i najimpresivnijim ubrzanjem na svijetu – do 100 km/h za 1,97 s.   

Komentari (2)
Pogledajte sve

Zanima me do kada ce RH hraniti Rimac koji nikada nista nece proizvesti ni prodati? Kako RH ima slabe institucije i nesposobne cinovnike mozemo ocekivati jos nekoliko godina sifoniranja budzeta RH.

Sve iznad 1.96s je sr*nje 😱

New Report

Close