OPG Kolar – dobro vino i tradicionalna jela

Autor: Sponzorirani članak , 20. listopad 2014. u 12:44

Baranja je poznata po plodnim poljima, vinogradima i kvalitetnom vinu. Mi smo Baranjci, u našoj obitelji su isprepletena obiteljska i vinova loza.

Baranja je poznata po plodnim poljima, vinogradima i kvalitetnom vinu. Mi smo Baranjci, u našoj obitelji su isprepletena obiteljska i vinova loza.

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Kolar iz Suze se bavi uzgojom ratarskih kultura, vinove loze i proizvodnjom vina. Osim toga od 2004. godine i ugostiteljstvom. Otvorili smo Podrume Kolar, kušaonicu vina sa restoranom, gdje nudimo bogati izbor vina iz vlastite proizvodnje, te domaće tradicionalne specijalitete koje također sami pripremamo.

Sedmero nas je u obitelji, Lajoš, Ilona, kćerke Kinga i Sibila, zet Mario i unuci Niko i Roko.

Početak je bio skromno ratarstvo i vinogradarstvo na nekoliko hektara, koji su se u konačnici pokazili isplativima, i pokazali su smjer za budućnost obitelji. Iz godine u godinu povećavali smo nasade, a kad su kćerke odrasle, zajedno smo odlučili proširiti djelatnost prema ugostiteljstvu-turizmu. Do tada smo imali zaista bogat izbor vina koje smo njegovali u podrumu nasljeđenom od djeda.

Našu kušaonicu, restoran i smještaj izgradili smo i uredili od srca, a gostima nastojimo ponuditi najbolje, ono što bi i sami rado pojeli i popili.

Naša vina su okićena brojnim nagradama s domaćih i stranih prezentacija. Ipak najdraže nam je kad sami gosti ocjenjuju naše proizvode pozitivno.

Više doznajte na sljedećim linkovima: www.podrumi-kolar.com i ili www.facebook.com/podrumi.kolar.

 

 

 

New Report

Close