Nude hrvatskim poduzetnicima besplatan web alat za zakup oglasa u medijima

Autor: Bernard Ivezić , 13. siječanj 2015. u 12:18

Digitalna marketinška agencija Virtualna tvornica ponudila je besplatno preko interneta alat za zakup medijskog prostora.

Digitalna agencija Virtualna tvornica pokrenula je web aplikaciju MediaSifter koja pomaže poduzetnicima da pronađu pravi medij u kojem će zakupiti oglasni prostor.

MediaSifter je neprofitni projekt – riječ je o inovativnoj web aplikaciji koja omogućuje poduzetnicima da budu efikasniji u pronalasku medija koji će ojačati njihov položaj na tržištu.

Riječ je o jedinstvenom alatu ove vrste na području Hrvatske i šire. Cilj projekta je osigurati centralno mjesto putem kojeg se poduzetnici mogu informirati i upoznati s raznovrsnom ponudom oglašavanja na domaćoj medijskoj sceni. Aplikacija je u potpunosti besplatna i za medije i za poduzetnike, a broj medija uvrštenih u aplikaciju raste iz dana u dan.

 „Kao digitalna agencija fokusirani smo primarno na web tehnologije i internetsko okruženje, a u trenutku kad smo htjeli oglašavati se na drugim medijskim platformama nismo znali gdje bi te smo dosta vremena izgubili pretraživanjem medija i njihovih ponuda pa smo onda tako došli na ideju aplikacije MediaSifter koja olakšava proces pronalaska idealnog oglasnog prostora za zakup", kaže Jakov Juraga, direktor digitalne agencije Virtualna tvornica.

Nadalje, Juraga je objasnio zašto je aplikacija besplatna: „Nemamo u cilju monetizirati aplikaciju. Jednostavno smo željeli napraviti alat koji će poduzetnicima olakšati život, a medijima služiti kao dodatni kanal prodaje oglasnog prostora.“

Zahvaljujući jednostavnom web sučelju, proces zakupljivanja oglasnog prostora u medijima postaje brži i potpuno prilagođen potrebama poduzetnika. U užurbanom ritmu i izazovnim gospodarskim vremenima, MediaSifter idealan je alat za uštedu vremena i prepoznavanje onih medija koji komuniciraju upravo ciljnoj skupini koja je oglašivaču bitna. Mediji su moćan i neizostavan dio uređenog društva, a poduzetnička djelatnost oduvijek je cijenila utjecaj i doseg medija.

Aplikacija će uskoro biti dostupna i na engleskom jeziku.

Web aplikaciju MediaSifter možete isprobati na ovom linku.

Komentirajte prvi

New Report

Close