Mala od lavande stigla na police dm-a

Autor: Marta Duić , 09. studeni 2016. u 14:42
Ivana Trut, začetnica brenda Mala od lavande

Preselili su u novi proizvodni pogon i povećali broj ljudi.

Domaći brend prirodne kozmetike Mala od lavande iza kojeg stoji mlada poduzetnica Ivana Trut, stigao je na police dm-a diljem Hrvatske.

Iako nije čitav asortiman ove kozmetike našao put do ovog trgovačkog lanca, za sada su svi deodoranti, pasta za zube s ugljenom i mast arnika dostupni za kupnju i u dm-prodavaonicama.  "Ovo je prvi trgovački lanac u koji smo ušli i za nas je ovo velik zalogaj i pothvat. Preselili smo se i u novi proizvodni prostor u Svetoj Nedjelji koji je četiri puta veći od prošlog u kojem nastavljamo s hand made proizvodnjom, a imamo i četiri nova zaposlenika u proizvodnji", otkrila je Ivan Trut, vlasnica prirodne kozmetika Mala od lavande.

Kako kaže, svojim web shopom pokrivaju cijeli svijet, a njihovi proizvodi dospjeli su čak i do daleke Koreje, Australije i SAD-a. Što se asortimana tiče, Mala od lavande trenutno ima 273 proizvoda, stoga njihov web shop i dalje odlično posluje jer se na policama dm-a nalazi samo mali dio asortimana. Na razvoju novih proizvoda rade osluškujući želje stalnih kupaca, a sada kad imaju novi prostor i dodatan vjetar u leđa, ambicija im ne nedostaje. "Početkom iduće godine, kad se uhodamo s dm-om i dobijemo prve statistike i feedback, idemo dalje u osvajanje tržišta i novih lanaca. dm ima razumijevanja za nas koji smo mali proizvođači, očekujemo odličnu suradnju", zaključuje Trut. 

Komentirajte prvi

New Report

Close