Infobip u Londonu opet proglašen svjetskim prvakom

Autor: Darko Bičak , 30. svibanj 2019. u 22:00
Stigla ROCCO nagrada u A"P kategoriji/D.M./PIX

Hrvatsku IT tvrtku najboljom ocijenili glasovi 350 globalnih telekoma i 265 ostalih tvrtki.

Hrvatska IT kompanija Infobip, koja globalno zapošljava 1600 ljudi, proglašen je najboljim pružateljem A2P (application-to-person) usluga na svijetu.

Naime, kako su objavili iz te kompanije, na svečanosti ROCCO Awards (Roaming Consulting Company), koja se održala u srijedu u Londonu, a prema ocjenama 350 telekom operatora diljem svijeta i 265 vodećih svjetskih kompanija u godišnjem ROCCO izvještaju, Infobip je proglašen najboljim u ovoj kategoriji.

Ovo je 3. godina za redom da Infobip osvaja 1. mjesto prema ocjenama mobilnih operatora, no po prvi puta je pokrenuto istraživanje u Enterprise kategoriji, u kojoj su vodeće svjetske kompanije iz različitih industrijskih sektora, ocjenjivali pružatelje A2P usluga i tako Infobip svojim ocjenama pozicionirali na prvo mjesto.

 

Kutić

Ne obeshrabruju nas divovi iz Silicijske doline.

ROCCO od 2012. provodi neovisna ispitivanja tržišta pružatelja usluga mobilnim operaterima, mrežne opreme, povezivosti, poslovnih modela i kvalitete usluge. Upravo zbog jedinstvene metodologije koja osigurava transparentnost i relevantnost podataka, ROCCO izvještaji smatraju se jednim od najvažnijih pokazatelja top pružatelja usluga na globalnom telekomunikacijskom tržištu.

Silvio Kutić, glavni izvršni direktor Infobipa, kazao je da su njihovi glavni konkurenti velike kompanije sa sjedištem u Silicijskoj dolini, ali da ih to ne obeshrabruje da rade velike stvari. "Infobip je povezan s više od 600 operatora diljem svijeta što nam osigurava visok stupanj kvalitete usluga koje pružamo našim klijentima na globalnoj razini. Nastavljamo dalje s poslovanjem koje stavlja fokus na nova tehnička rješenja", ističe Kutić.

Komentirajte prvi

New Report

Close