Hrvatska službeno ima najbolji sladoled u svijetu

Autor: Poslovni.hr , 18. listopad 2013. u 14:49
Slika: Ledo

Međunarodno udruženje proizvođača sladoleda (IICC) dodijelilo je Ledu nagradu za najbolji sladoled na svijetu.

Međunarodno udruženje proizvođača sladoleda (IICC – International Ice Cream Consortium)  na svojoj je redovnoj godišnjoj konferenciji, ove godine održanoj u Norveškoj, dodijelilo Ledu prestižne nagrade za najbolji sladoled na svijetu i najbolje komercijalno rješenje, priopćili su iz kompanije. Nagrade su u ime Leda primili su Predsjednik Uprave Tomislav Kitonić i Direktor Marketinga i razvoja Dario Vrabec.

Ledo Torta od borovnice i bijele čokolade na štapiću tako je proglašena najboljim sladoledom na svijetu. Prije dvije godine Torta od čokolade na štapiću proglašena je najinovativnijim sladoledom.

Kampanja Ledonardo proglašena je pak najboljim komercijalnim rješenjem. Podsjetimo, u sklopu kampanje potrošači su po prvi puta dobili priliku sami osmisliti sladoled koji će se proizvesti i ponuditi tržištu. 

Ledu su također dodijeljena i dva druga mjesta za najbolje tehničko rješenje i najinovativniji proizvod za punjenje Ugostiteljskog sladoleda.

International Ice Cream Consortium djeluje 24 godine te okuplja međunarodne proizvođače sladoleda diljem svijeta. IICC već četvrtu godinu za redom dodjeljuje Ledu d.d. nagrade za izvrsnost i inovativnost. 2010. godine u Meksiku Ledo je osvojio nagradu za najinovativniji sladoled King Extra Amadeus, a već sljedeće godine istu titulu dobila je Ledo Torta na štapiću, dok je prošle godine prestižni naziv „najinovativniji" odnio Multipack sladoled Vruća ljubav koji je pokazao da je sladoled zanimljiv i u vrijeme zimskih mjeseci, zaključuje se u priopćenju.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Čestitamo! Pojavom toplijih dana, ponovno smo posegnuli za sladoledima…
Moja čestitka ipak ide u smjeru- prodaje SITNIH MALIH SLADOLEDA NA ŠTAPIĆIMA,
ILI KORNETIMA, po pristupačnim cijenama, koja su postala svakodnevna
namirnica u zamrzivačima, ali i nezaobilazni slatkiš na raznim dječjim
i ostalim društvenim okupljanjima……………! Domaćice su na tome,
neizmjerno zahvalne……LEDU!

New Report

Close