Hangar 18 dobitnik “Zlatne kune” za najuspješnije srednje poduzeće

Autor: Poslovni.hr , 04. rujan 2018. u 12:30
Foto: Žarko Bašić / Pixsell

Hangar 18 je ovo iznimno postignuće dobio zahvaljujući svojim izvanrednim poslovnim rezultatima u 2017. godini.

Hangar 18 d.o.o. osvojio je priznanje “Zlatna kuna” za najuspješnije srednje poduzeće (od 50 do 249 zaposlenih) u Koprivničko-križevačkoj županiji. Ovo je druga nagrada „Zlatna kuna“ za Hangar 18, budući da je istu 2015. godine osvojio u kategoriji najuspješnije malo poduzeće (do 49  zaposlenih).                                                               

Priznanja Zlatne Kune uručena su u ponedjeljak, 3. rujna 2018. godine tijekom svečane sjednice Gospodarskog vijeća Županijske gospodarske komore Koprivnica. Svečanu sjednicu Gospodarskog vijeća ŽGK Koprivnica otvorio je predsjednik Marin Pucar, ujedno i predsjednik Uprave Podravke.             

Hangar 18 je ovo iznimno postignuće dobio zahvaljujući svojim izvanrednim poslovnim rezultatima u 2017. godini. Prema Deloitteovom izvješću za 2017. godinu, Hangar 18 je među 50 najbrže rastućih tvrtki u srednjoj Europi te drugu godinu zaredom među 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u regiji Europe, Bliskog istoka i Afrike (EMEA).                                    

Krajem prošle godine Hangar 18 završava projekt: Investicijsko ulaganje u  izgradnju i opremanje logističkog centra u Koprivnici te poboljšanje poslovnih procesa koji je sufinanciran EU sredstvima. Ukupna vrijednost investicije bila je 7 mil. kuna.                                           

Hangar 18 nastavlja s razvojem svog vlastitog brenda pametnih uređaja NOA koji se od pametnih telefona proširio na tablete i televizore. U kineskom gradu Shenzhen (Šenžen), u kojem se smjestila cijela mobilna industrija, NOA otvara vlastitu tvrtku s 10 zaposlenika. Uz 10-tak zemalja u kojima su se NOA pametni telefoni već prodavali, najveće tržište koje je otvoreno u  2017. godini je Rusija.                                                    

Ulaganjem u vlastiti brend računala – HPC, u Hrvatskoj otvara H18 Megastore Gaming Arene i pomiče granice gaminga.                           

Priznanje „Zlatna kuna“ postalo je simbol uspješnosti i kvalitete u poslovanju. Dodjeljuje se za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskom gospodarstvu. Uz Hangar 18, poduzeće Lasselsberger-Knauf d.o.o. iz Đurđevca dobitnik je nagrade za najbolje malo poduzeće, dok je najuspješnijim velikim poduzećem proglašen Radnik d.d. iz Križevaca.

Komentirajte prvi

New Report

Close