Pametni telefon NOA Hummer 2019 dio projekta RokOtok

Autor: Objava za medije , 05. srpanj 2019. u 13:53
FOTO: Press

Sutra počinje projekt RokOtok poznatog blogera i novinara Domagoja Jakopovića Ribafisha. Kroz ovaj jedinstveni projekt Ribafish namjerava preplivati Jadran i tako povezati sve nastanjene hrvatske otoke, njih pedeset u spomen na sina Roka po kojem je projekt dobio ime.

RokOtok ima za cilj promociju aktivnog i zdravijeg života, druženja i sporta pa će tako Ribafish na svim otocima kroz edukativna predavanja i radionice govoriti o važnosti vremena koje roditelji provode s djecom, ekologiji i planetu. Osim edukativne, ovaj projekt ima i turističku dimenziju jer će se Domagoju u plivanju pridružiti djeca, prijatelji i turisti.

Tvrtka Hangar 18 podupire ovu lijepu i plemenitu priču donacijom NOA Hummer 2019 pametnih telefona koji su kao stvoreni za ovakve avanturističke izazove i vruće ljetne dane. Zahvaljujući IP68 certifikatu i MIL-STD-810G standardu Hummer 2019 je prikladan za sve „outdoor“ aktivnosti. Stalna pratnja Domagoju će biti tim snimatelja, liječnika i volontera na brodu te će oni koristiti smartphone NOA Hummer 2019.

Projekt se odvija pod posebnim pokroviteljstvom Ureda predsjednice Republike Hrvatske, koji je prepoznao vrijednost i potencijal ovog projekta.

U subotu, 6. srpnja Ribafish će zaplivati od plaže Lapad u Dubrovniku prema Koločepu te će do kraja mjeseca spojiti sedamnaest otoka. Krajnja točka ovogodišnje etape je Čiovo, a ova plivačko-edukativna avantura se nastavlja i iduće 2 godine.

Komentirajte prvi

New Report

Close