Apsurd u Puli: Konobar zabranio obitelji da podijele tost i kavu kupljene na akciji

Autor: Poslovni.hr , 25. travanj 2018. u 09:32
Arhivska fotografija: Duško Marušić / Pixsell

Nakon šopinga, dvoje supružnika odlučili su sjesti u kafić na kavu.

Iako zvuči apsurdno, ova se priča dogodila u jednom kafiću u Puli, a svoju bizarnu priču, u šoku i nevjerici, obitelj je podijelila sa Glasom Istre.

Nakon šopinga, dvoje supružnika odlučili su sjesti u kafić na kavu, a s njima je bilo i njihovo četverogodišnje dijete. Gospođa je naručila veliku kavu s mlijekom, a i njen suprug želio je također kavu pa im je konobar predložio bolju ponudu s akcije koja je tog dana podrazumijevala kavu i tost po nižoj, odnosno jedinstvenoj cijeni. Kada im je konobar donio naručeno muž je uzeo tost, prepolovio ga i taj komad htio dati djetetu.

– U tom je trenutku, poput sokola s visina, 'doletio' konobar i ukorio nas, odnosno rekao nam je da se to ne smije napraviti jer je tost, kada je kupljen zajedno s kavom u sklopu akcije, namijenjen isključivo onome tko ga je naručio, a to je u ovom slučaju bio moj muž i da komadić ne smije dati djetetu, odnosno da samo on to smije pojesti, ispričala je sugovornica Glasa Istre, još uvijek ne vjerujući da joj se to dogodilo.

Komentari (5)
Pogledajte sve

šamar bi bio dovoljan

Tog ima samo u Leggieru i nigdje drugdje, katastrofa

***umjesto da mu je zalijepio šljivu na oko, sad plaće po portalima… blavo majstole!

Iako se čini da je konobar postupio neljudski i neprofesionalno, ako se malo promisli, njegov postupak nije bez rezona. Naime, uvjet za uživanje u ugostiteljskom objektu jest narudžba proizvoda, odnosno kupnja usluge. Može li jedna usluga podjeljena na x osoba biti zadovoljavanje uvjeta? :/

New Report

Close