Započeo regionalni skup New Banking Vision 2010

Autor: Poslovni.hr , 26. svibanj 2010. u 14:50

U organizaciji grupacije Asseco SEE danas je u hotelu Sol Coral u Umagu otvoren New Banking Vision 2010, peti po redu regionalni skup o bankarstvu i informacijskim tehnologijama.

Riječ je o najvećoj regionalnoj bankarskoj konferenciji koju Asseco SEE po prvi puta organizira u Hrvatskoj. Događaju će tijekom naredna tri dana prisustvovati više od dvije stotine sudionika koji će imati priliku saznati više o aktualnim zbivanjima i nadolazećim promjenama u bankarskoj industriji, kao i tehnološkim aspektima suvremenog financijskog poslovanja, ističe Asecco u svom priopćenju. Stručnjaci iz regije i svijeta tijekom konferencije će nizom stručnih predavanja, radionica i plenarnih rasprava podijeliti vlastita iskustva u ostvarivanju i realizaciji projekata.

Bankari i analitičari će tako u nekoliko posebnih predavanja dati pregled transformacije bankarske industrije, koja u zadnjih nekoliko godina doživljava intenzivan preobražaj iz konzervativne i krute djelatnosti u suvremeni sektor posvećen prodaji i potrebama pojedinačnih korisnika.

Direktori banaka i predstavnici središnjih banaka iz regije i svijeta na posebnom će okruglom stolu govoriti o aktualnoj financijskoj krizi i pratećim poukama koje je industrija izvukla iz tog događaja. Ujedno će se predstaviti današnje i nadolazeće inicijative vodećih globalnih institucija i vodećih svjetskih ekonomija (primjerice Svjetske banke), te pružiti uvid u njihov utjecaj na bankarstvo.

Tehnološka predavanja i rasprave među ostalim će predstaviti najnovija ICT rješenja koja se koriste u sklopu bankarskih sustava, a bit će riječi i o nedavnim promjenama odnosa snaga u IT industriji.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close