Zagrebački Hilton traži radnike: Morate biti ekološki svjesni i paziti na izgled

Autor: Poslovni.hr , 29. svibanj 2012. u 12:15

Zanima vas posao u prestižnom hotelu? Možda da pokušate u hotelu DoubleTree by Hilton Zagreb koji je objavio natječaj za pet radnih mjesta, ali s popriličnom listom zahtjeva i uvjeta. Riječ je o radnim pozicijama konobara/barmena, tehničara (kućnog majstora), računovođe (finance and accounting clerk), pomoćnog radnika u kuhinji te kuhara.

Kako se navodi u oglasu objavljenom na portalu MojPosao, od barmena/konobara traži se održavanje visoke razine usluge, pravodobno i učinkovito upravljanje zahtjevima gostiju, rad unutar budžetskih smjernica, sudjelovanje u sastancima, sudjelovanje u razvoju jelovnika, asistiranje u drugim odjelima itd. Ako želite raditi na tom mjestu, među ostalim morate biti i ekološki osvješteni. Traži se i prijašnje iskustvo, sposobnost rada pod pritiskom, želja za osobnim razvojem, ali i polaganje pažnje na vanjski izgled. Uvjeti su srednja stručna sprema, radno iskustvo na sličnim ili istim poslovima, organiziranost, fleksibilnost, samostalnost i komunikativnost, te napredno znanje engleskog jezika.

Tehničar (kućni majstor) izravno je pak odgovoran za sve poslove vezane uz održavanje hotela i praćenje usklađenosti funkcija tehničkih usluga hotela. Među uvjetima su SSS ili VŠS tehničkog usmjerenja, minimalno 3 godine radnog iskustva na tehničkim poslovima u hotelima, napredno znanje engleskog jezika, sposobnost razumijevanja tehnologija s kojima se susreće u radu, sposobnost donošenja odluka koje se mogu odnositi na velike iznose materijalnih sredstava i sigurnosti drugih osoba, podnošenje stresa i zahtjevnim situacija itd. Također se traže osobne karakteristike: upornost, komunikativnost, otvorenost, diskrecija, smisao za odgovornost i organizaciju, fleksibilnost, osjećaj za red i preciznost i točnost.

Hotel traži i knjigovođu (Finance and Accountin Clerk), koji među ostalim također mora biti ekološki osvješten i paziti na izgled, a uvjeti su VSS, VŠS, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, organiziranost, fleksibilnost, samostalnost, komunikativnost, kao i napredno znanje engleskog jezika.

Pomoćni radnik u kuhinji izvodi pak sve radne zadatke u svom djelokrugu rada koji uključuju, ali nisu limitirani na čišćenje i održavanje mjesta gdje se proizvodi i servira hrana i piće, stoji u oglasu. Uvjeti su SSS, KV radnik, radno iskustvo na istim/sličnim poslovima, organiziranost, fleksibilnost, samostalnost i komunikativnost.

Slijedeći oglas je za kuhara II, koji obavlja sve radne zadatke u svrhu profesionalnog i efikasnog poslovanja kuhinje koji uključuju, ali nisu limitirani na: primanje i obrađivanje namirnica, pripremanje jela po narudžbi i iz menija, serviranje, aranžiranje i izdavanje jela, izvršavanje svih završnih radova u kuhinji, te vođenje administrativnih poslova kuhara. Potrebno je poznavati pravila HACCP standarda i pridržavati ih se u radu. Uvjet je SSS, te također radno iskustvo na istim/sličnim poslovima, organiziranost, fleksibilnost, samostalnost, komunikativnost i napredno poznavanje engleskog jezika.

Kod svih oglašenih pozicija u obzir naravno dolaze i muški i ženski kandidati, te se nudi ugovor na jednu godinu sa mogućnošću stalnog zaposlenja. Oglase možete pogledati ovdje.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close