Zaba o dividendi i nagradi za NO odlučuje 24. travnja

Autor: Poslovni.hr , 14. ožujak 2012. u 12:15
PXL

Zagrebačka banka saziva Glavnu skupštinu koja će se održati dana 27. travnja 2012. s početkom u 12:00 sati u hotelu International u Zagrebu, na kojoj će odlučiti o isplati dividende.

U 2011. godini Nadzorni odbor je održao 11 sjednica, na kojima je raspravio mnoga pitanja vezana uz poslovanje Zagrebačke banke, stoji u njihovu priopćenju.

Prema utvrđenom dnevnom redu odlučivat će se o sudbini Nadzornog odbora, točnije o davanju razrješnice članovima Nadzornog odbora, o utvrđivanju i isplati nagrade članovima NO-a Zagrebačke banke d.d. te o izboru članova Nadzornog odbora.

Odlučivat će se i o raspodjeli dobiti i isplati dividende. Podsjećamo, Uprava i Nadzorni odbor banke su predložili Glavnoj skupštini donošenje odluke o isplati dividende imateljima redovnih dionica u iznosu od 2,28 kuna po dionici. Obrazloženje spomenutog prijedloga je da “banka unatoč zahtjevnim uvjetima poslovanja na svjetskom i domaćem financijskom tržištu u kontinuitetu ostvaruje dobre poslovne rezultate te održava vodeću tržišnu poziciju u ukupnoj imovini, kreditima, depozitima, imovini pod upravljanjem i visini jamstvenog kapitala”.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close