Vikend radionica aromaterapije, joge i meditacije u Hotelu Maestral

Autor: Poslovni.hr , 16. svibanj 2012. u 08:40

Hotel Maestral Lagune Novigrad od 1. do 3. lipnja organizira vikend radionicu.„Blagostanje u Meni“ je program edukativno opuštajućeg karaktera koji objedinjuje elemente aromaterapije, joge, meditacije i edukativnih razgovora, life coachinga, priopćeno je iz Lagune Novigrad.

Prema riječima Ane Tončić, voditeljice wellness centra Hotela Maestral kroz program joge polaznici će naučiti jednostavne, a opet vrlo učinkovite tehnike meditacije, disanja i vježbanja koje će vas opustiti i pridonijeti poboljšanju fizičkog, mentalnog i emocionalnog zdravlja. “Kroz dio programa o aromaterapiji naučit ćemo kako eterična ulja djeluju na emotivno-energetskoj razini, kako intuitivno birati eterična ulja te ih svakodnevno koristiti kao podršku tamo gdje nam je najpotrebnije. Na samom kraju, life coaching će nas naučiti kako upravljati svojim raspoloženjem i osjećati se bolje usprkos stresnim okolnostima i situacijama”, zaključila je Tončić.

Predavači ‘Blagostanja u meni’ stručnjakinje su Petra Brzović Dabić; aromaterapeutkinja, učiteljica joge i utemeljiteljica brenda Aromateka te Barbara Grgurić, life coach i bioterapeut.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close