Veća produktivnost po nižoj cijeni

Autor: Sponzorirani članak , 20. studeni 2014. u 09:30
Canon

Canon nudi kvalitetnu opremu za uredsko okruženje, koju karakterizira učinkovitost, kvaliteta i jednostavnost korištenja

Vođenje vlastite tvrtke ne sastoji se samo u postavljanju poslovnih ciljeva i traženju načina za njihovo postizanje, već također i u odabiru prave opreme koja će dobro služiti zaposlenicima i olakšati njihov rad te također omogućiti bolje poslovanje tvrtke. Canon nudi kvalitetnu opremu za uredsko okruženje, koju karakterizira učinkovitost, kvaliteta i jednostavnost korištenja, a koja pruža integralno rješenje za ispis i skeniranje.

Isplativo poslovanje

Canonovi pisači i skeneri, kao što su višenamjenski uređaji i-SENSYS, pisači PIXMA i MAXIFY te brzi skeneri serije DR, namijenjeni malim tvrtkama i kućnim uredima, pružaju visokokvalitetne rezultate i veću produktivnost po nižoj cijeni. Širok raspon mogućnosti povezivanja i lako razumljiv softver omogućuju neometano dijeljenje funkcija u uredu. Jednostavan pristup značajkama ispisa i skeniranja, zajednička uporaba uređaja i širok raspon mogućnosti povezivanja, koji odgovaraju malim tvrtkama, omogućuju također rad u oblaku i na mobilnim uređajima.

Na Canonovim pisačima i skenerima ugrađene tehnologije kao što su automatsko uključivanje i obostrani ispis, kao i rješenja za ispis i skeniranje na mobilnim uređajima, pomažu kućnim uredima i malim tvrtkama da uštede vrijeme i troškove. Stoga povećavaju učinkovitost tvrtke i stvaraju profit.

Produktivnost u pokretu

Ispis iz usluga u oblaku i pohrana skeniranih dokumenata u takvim uslugama, bez obzira gdje se korisnik nalazi, omogućuju tvrtkama da ostanu produktivne i kad su djelatnici na putovanju. Canonovi kompaktni uređaji za ispis i skeniranje omogućuju povezivanje s bežičnom mrežom. Skeniranje, dijeljenje i ispis dokumenata izravno s mobilnog uređaja su vrlo jednostavni.

Smanjenje utjecaja na okoliš

Canonova energetski učinkovita rješenja kojima se postižu uštede na papiru i tinti omogućuju tvrtkama da smanje svoj utjecaj na okoliš. Tvrtke korištenjem Canonovih štedljivih uređaja i naprednih digitalnih rješenja značajno smanje potrošnju energije. Danas, kad je ekološka svijest i briga za okoliš važan dio poslovanja tvrtki, takvi argumenti svakako su važan čimbenik u odlučivanju za kupnju.

Više informacija o Canonovoj ponudi vezanoj uz ispis i skeniranje za male tvrtke i kućne urede dostupno je na www.canon.hr/mybusiness.

New Report

Close