Uživajte u osjećaju slobode i sigurnosti

Autor: Sponzorirani članak , 21. rujan 2012. u 15:30
.

PROMO

Jeste li u braku? Imate li ili očekujete dijete? Pomažete li financijski nekog člana svoje obitelji? Otplaćujete li kredit? Ne odgađajte najvažnije, već danas zaštitite sebe i svoju obitelj.

Sigurnost i zaštita obitelji svima nam je na prvom mjestu. Kako biste zaštitili sebe i svoju obitelj, odaberite policu Erste životnog osiguranja koja predstavlja optimalan odnos zaštite, sigurnosti i štednje. Odabirom police Erste životnog osiguranja birate stabilnu financijsku budućnost za sebe i svoju obitelj, a u „zlatnim godinama“ može vam omogućiti i dodatan izvor prihoda isplatom osigurane svote te moguće pripisane dobiti.

Također, ovisno o potrebi, policu životnog osiguranja možete koristiti i kao jamstvo otplate kredita. Ukoliko niste sigurni koju policu osiguranja odabrati, prepustite s povjerenjem svoju brigu Erste osiguranju.

Za siguran i aktivan život te sigurnost obitelji kreiran je proizvod sAktiv Premium. Uz proizvod sEduka olakšat ćete djetetu prve samostalne financijske korake u životu te mu pružiti sigurnost i zaštitu u trenucima kada mu je to najpotrebnije. Za siguran povrat uloženih sredstava odaberite sBenefit, jedinstvenu kombinaciju životnog osiguranja i ulaganja s garancijom. A u najtežim trenucima, kada izgubimo dragu osobu, te nemamo snage razmišljati o nepredviđenim troškovima i financijskim izdacima, na raspolaganju vam je sFinal.

U slučaju nepredvidivih životnih situacija kao što su teške bolesti, trajni invaliditet ili u slučaju operacija, poželjno je svoju policu životnog osiguranja upotpuniti ugovaranjem dopunskih osiguranja kao dodatni instrument zaštite.

www.erste-osiguranje.hr

New Report

Close