U kamp Ježevac u pripremi ovogodišnje sezone uloženo gotovo šest milijuna kuna

Autor: Marija Crnjak , 02. kolovoz 2012. u 14:00

Krčki kamp Ježevac, jedan od devet kampova pod upravljanjem Valamara, tijekom srpnja i službeno je unaprijedio kategoriju s dosadašnje tri na nove četiri zvjezdice. Prvi je to od kampova Valamara s četiri zvjezdice, a u planu je da u narednom kratkoročnom periodu i njihov najbolji kamp – porečka Lanterna, također podigne kategoriju na istu razinu, objavila je kompanija.

U kamp Ježevac u pripremi ovogodišnje sezone uloženo je gotovo šest milijuna kuna. Obnovljeni su svi sanitarni čvorovi, proširen je i obnovljen bistro na plaži, a uloženo je i u uređenje hortikulture te nove parcele i mobilne kućice.

U porečki kamp Lanterna uvedena je recepcija za odnose s gostima, kamp je dobio novi tip luksuznih mobilnih kućica, obnovljeni su sanitarni čvorovi te su otvorena tri nova Mini cluba za najmlađe goste. Milijuni kuna uloženi su u uređenje plaža i hortikulture, posebno u porečkoj Lanterni i vrsarskoj Orseri, ističu u Valamaru čiji kampovi bilježe odličnu popunjenost, kako otkriva Josipa Cvelić Bonifačić, direktorica operacija za razvoj kampova.

“U prvih šest mjeseci ostvarili smo 14 posto više noćenja u odnosu na isti period lani, što prvenstveno možemo zahvaliti visokoj kvaliteti usluge i kvalitetnoj promociji naših kampova, kao i činjenici da nas prate izvrsne vremenske prilike. Ove smo godine uveli brojna događanja, što je novina u hrvatskim kampovima, od festivala harmonike, dočeka Pola nove godine, dana vina i maslinovog ulja, čuvenog karnevala u Solarisu, kao i festivala piva u kampu Lanterna”, kaže Cvelić Bonifačić.

Komentirajte prvi

New Report

Close