Tvrtka GTC Hrvatska nagrađena za projekt Avenue Mall

Autor: Poslovni.hr , 23. svibanj 2012. u 14:40

Tvrtka GTC Hrvatska za projekt Avenue Mall Osijek u četvrtak je u glavnom gradu Rumunjske, Bukureštu, osvojila prestižnu nagradu u kategoriji „Green Building Awards“ u sklopu sedme po redu dodjele nagrada na području nekretnina za jugoistočnu Europu, “Europaproperty SEE Real Estate Awards”.



PXL

Ova dodjela okupila je na jednom mjestu najistaknutije tvrtke i stručnjake iz Rumunjske, Bugarske, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Moldavije i Albanije. Odluku o nagradi donio je nezavisni žiri sastavljen od profesionalaca iz područja nekretnina koji su ocjenjivali projekte prema sljedećim kriterijima: kvaliteta dizajna, kvaliteta materijala i procesa gradnje, zaštita okoliša, dostupnost, lokacija, komercijalni uspjeh i održivost projekta.

„Istinski vjerujem u potencijal „zelene gradnje“ te vidim to kao jedini izbor za budućnost sektora nekretnina. Kao jedan od osnivača i član uprave „Green Building vijeća Hrvatske“ posvećujem dosta vremena za podizanje svijesti o važnosti „zelene gradnje“. GTC grupa prepoznala je njenu vrijednost te je vrlo predana „ozelenjivanju“ svojeg postojećeg portfelja i razvoju novih načina gradnje. Iznimno sam sretan da je Europaproperty ovo prepoznala, nagradivši nas za „zelenu gradnju“ za projekt Avenue Mall Osijek“, komentirao je direktor tvrtke GTC Hrvatska, Arn Willems.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close