TPA Horwath dvostruki dobitnik na EuropaProperty CEE Real Estate Retail Awards

Autor: Poslovni.hr , 27. veljača 2013. u 17:48
TBA Horwath

TPA Horwath je jedna od najvećih konzultantskih tvrtki u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi koja ima oko 1.000 zaposlenih u jedanaest zemalja.

TPA Horwath je u okviru ovogodišnje dodjele nagrada CEE Retail Real Estate Awards u Poljskoj već treći put za redom osvojio nagradu u kategoriji "Tax & Financial Adviser of the Year" te po prvi put nagradu  "Professional Service Provider of the Year".

Nezavisni međunarodni žiri je na Gala svečanosti u Varšavi, 21.veljače 2013. odabrao pobjednike u sljedećim kategorijama: developeri i investitori u području nekretnina, agenti, savjetnici te najbolji projekti. Nominirane tvrtke su ocjenjivane na temelju doprinosa razvoju maloprodaje komercijalnog tržišta nekretnina u regiji za 2012. Ključni čimbenik uspjeha za TPA Horwath je impresivan track record ostvarenih transakcija u području nekretnina.

TPA Horwath je jedna od najvećih konzultantskih tvrtki u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi koja ima oko 1.000 zaposlenih u jedanaest zemalja (Albanija, Austrija, Bugarska, Hrvatska, Češka, Mađarska, Poljska, Rumunjska, Srbija, Slovačka i Slovenija). Kao vodeća konzultantska tvrtka na jednom mjestu svojim klijentima nudi visokoprofesionalne usluge računovodstva i obračuna plaća, poreznog i regulatornog savjetovanja, revizije, management consultinga i savjetovanja vezanog za ljudske resurse.

Član je Crowe Horwath International, globalne savjetodavne mreže koja se ubraja u top 10 svjetskih konzultantskih kuća s više od 28.000 zaposlenika te 650 ureda diljem svijeta.

Komentirajte prvi

New Report

Close