Tko su najbolji mali i srednji poduzetnici Hrvatske?

Autor: Poslovni.hr , 21. studeni 2014. u 09:19
Poslovni uzlet

Otkrijte 1.prosinca u 21:35 na prvom programu Hrvatske televizije

Poslovni dnevnik je početkom 2014. godine, u suorgani­zaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske i u suradnji s partnerima pokrenuo projekt „Poslovni uzlet 2014.“ koji je namijenjen promicanju malog i srednjeg poduzetništva.

Osnovna ideja projekta bila je odabrati i nagraditi najbolje male i srednje poduzetnike u Hrvatskoj. Uz to širili smo pozitivnu poduzetničku klimu kroz medijske platforme. 
Sada, kako se bliži kraj godine, nagrađujemo one najbolje koji su unatoč teškim uvjetima kontinuirano rasli i uspješno poslovali.

Tko su najbolji mali i srednji poduzetnici iz pet regija saznat ćete u izravnom prijenosu završne manifestacije i svečane dodjele nagrada koja će se održati u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu 1. prosinca, a prenosit će je prvi program HRT-a u 21:35 pod vodstvom voditeljskog dvojca, Mirka Fodora i Nevene Rendeli.

Za potrebe projekta Hrvatsku smo podijelili u pet regija te iz svake regije odabrali 100 najboljih poduzetnika. Bisnode, stručni partner projekta, pomogao nam je u odabiru 500 najboljih poduzetnika prema nizu kriterija – od prihoda i dobiti, preko ulaganja do broja zaposlenih i izvoznih rezultata – ostvarenih u razdoblju od 2009. do 2013. godine.
Prva tri najuspješnija poduzetnika iz svake regije bit će nagrađena vrijednim nagradama partnera projekta na velikoj završnoj manifestaciji. 

Komentari (2)
Pogledajte sve

Inchoo d.o.o. (istočna Hrvatska), Sučević Company d.o.o. (istočna Hrvatska), tvrtka Kairos d.o.o. (istočna Hrvatska), To Islands Travel d.o.o. (južna Hrvatska), Calvados Club putnička agencija d.o.o. (južna Hrvatska), Nautika d.o.o. (južna Hrvatska), Laura d.o.o. (sjeverna i središnja Hrvatska), Predionica Klanjec (sjeverna i središnja Hrvatska), Atinel d.o.o. (sjeverna i središnja Hrvatska), Mon Perin d.o.o. (Istra, Primorje i Gorska Hrvatska), Adria-Mia d.o.o. (Istra, Primorje i Gorska Hrvatska), Ruting d.o.o. (Istra, Primorje i Gorska Hrvatska), Trans Auto d.o.o. (Grad Zagreb), MarkChem d.o.o. (Grad Zagreb), Ban-Tours d.o.o. (Grad Zagreb).

New Report

Close