Sve hrvatske web trgovine na jednom mjestu

Autor: Poslovni.hr , 12. prosinac 2006. u 16:30

Ovih dana je pokrenut www.moja-trgovina.hr – indeks Hrvatskih web trgovina. Indeks sadrži trenutno preko 230 hrvatskih web trgovina, sa informacijama o tvrtkama, kategorijama proizvoda i podržanim načinima plaćanja. Uključena je i vrlo zgodna tražilica pomoću koje korisnici vrlo brzo mogu pronaći koja web trgovina sadrži ono što žele kupiti na hrvatskom web prostoru.
Vrlo interesantnu mogućnost ovog indeksa čine informacije o sigurnosti plaćanja kreditnim karticama na pojedinim web trgovinama. Kako bi dobili te informacije, tim ljudi je detaljno proučio svaku web trgovinu i sagledao njene mogućnosti. Ocjene su donesene na temelju mogućnosti predaje kreditnih kartica na web stranicama, online autorizacije kreditnih kartica te postojanja, tipa i važnosti certifikata za zaštitu online podataka.
Web stranice sadrže i tzv. „Malu školu sigurne kupovine“ na stranici www.moja-trgovina.net/msks_ccard.htm u kojoj je, na vrlo jednostavan način, objašnjeno što bi svaki kupac trebao znati prilikom kupovine na Internetu.
Projekt je dio www.moja-trgovina.net projekta koji omogućuje trgovcima svih tipova i veličina da pokrenu vlastite web trgovine uz vrlo male izdatke pokretanja i mjesečnog održavanja. Koristeći ovu uslugu, trgovci svoje web trgovine mogu pokrenuti u roku već od 24 sata. Rješenje koje stoji iza ovog sustava je u potpunosti „Hrvatski proizvod“.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Plaćeni članak!?

Popis web trgovina iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine
web-trgovine.com
[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]

New Report

Close