Suvlasnik tvrtke one2play usmrtio motociklista

Autor: Poslovni.hr , 08. srpanj 2012. u 12:20

Suvlasnik hrvatske tvornice igračaka, one2play, u subotu oko dva sata ujutro sudario se s motociklistom S. S. (23) iz Zagreba, javlja 24sata.



PXL

Vozaču Infinitija Dejanu Maćešiću (43) policija je u subotu ujutro nakon stravične nesreće na križanju zagrebačke Avenije Dubrovnik i Ulice Savezne Republike Njemačke izmjerila 1,85 promila alkohola.

Maćešić je dolazio iz Ulice SR Njemačke, a na raskrižju je potpuno ignorirao crveno na semaforu, piše 24sata. Na njega je s lijeve strane, iz Avenije Dubrovnik, naletio mladić na motociklu Gilera Nexus, kojem je na semaforu bilo zeleno. Od jakog udarca u automobil odbio se i sletio s motocikla. Motociklist je preminuo.

Iz one2playa su u subotu za 24sata potvrdili kako je auto koji su uzeli na leasing sudjelovao u prometnoj nesreći, ali detalje nisu željeli otkrivati. ‘’Naši odvjetnici su na terenu, znat ćemo više nakon policijske istrage’’, rekla je glasnogovornica Mirjana Glavak.

Dejan Maćešić u vlasničku strukturu tvrtke ušao je 2005. U to vrijeme dolazi i do restrukturiranja tvrtke koja od Brandoctora dobiva i novo ime – one2play. Tvrtka zadnjih nekoliko godina bilježi veliki rast u cijeloj regiji. Ekskluzivni je distributer za Fifi i cvjetno društvo, Pepu Praščić, Ninja kornjače, YuGiOh, Winx, Disney Princess&Fearies i The Dogs.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close