Suradnja Combisa i poljske tvrtke BKT Elektronik

Autor: Poslovni.hr , 02. lipanj 2011. u 12:05

Combis je ostvario status prvog i jedinog regionalnog partnera poljske tvrtke BKT Elektronik, jednog od vodećih proizvođača i distributera pasivne mrežne opreme koja se koristi u strukturnom kabliranju, izvijestili su danas iz Combisa.

Strukturno kabliranje smatra se temeljem svake ICT infrastrukture, a ulaganje u mrežno povezivanje predstavlja najdugoročniju investiciju u području informatičko-komunikacijskih sustava. Kako se ističe u priopćenju, partnerstvo s tvrtkom BKT Elektronik označava Combisovo širenje palete proizvoda u ovom segmentu te ponudu cjenovno prihvatljivijih rješenja iznimne kvalitete.

“Suradnja je rezultat naših kontinuiranih nastojanja da tržištu ponudimo najbolje. Možemo potvrditi kako je Combis dobio pouzdanog partnera koji je svojim proizvodima i cjenovnim rangom iznimno konkurentan na hrvatskom i regionalnom tržištu. Kombinacija Combisovih tehnoloških znanja i kompetentnosti te palete pouzdanih BKT proizvoda ima velik potencijal što će tržište zasigurno prepoznati”, izjavio je Veselko Ivanković, direktor Sektora mrežne infrastrukture i povezivanja iz Combisa.

“Izgradnjom sustava strukturnog kabliranja umanjuje se mogućnost grešaka na najosjetljivijem dijelu mrežnog sustava, u kabelskoj infrastrukturi. Kvalitetni proizvodi tvrtke BKT Elektronik omogućit će nam širi dijapazon u pružanju usluga izgradnje pouzdane mrežne infrastrukture”, objašnjava Ivanković.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close