Studirate na VERN’-u? Ovo bi vas moglo zanimati…

Autor: Poslovni.hr , 26. lipanj 2012. u 13:55

Kako bi studentima omogućila povoljnije kreditiranje vlastitog obrazovanja Hypo Alpe-Adria-Banka sklopila je ugovor s Veleučilištem VERN’ na temelju kojeg će studenti tog veleučilišta imati najpovoljnije uvjete za kreditiranje školovanja, stoji u zajedničkom priopćenju Hypo banke i Verna.

Studenti VERN’-a i klijenti banke tako ostvaruju pravo na kamatnu stopu od 5,70 posto (EKS 6,10%), dok za ostale studente kamatna stopa iznosi 6,20 posto (EKS 6,64%). Krediti se odobravaju na iznose od 500 do 25.000 eura, uz rok otplate do 10 godina. Moguća je i isplata u tranšama, sa svakom narednom upisanom godinom, uz mogućnost počeka u trajanju do 12 mjeseci. Pritom se depozit može uključiti u iznos kredita.

Krediti su namijenjeni studentima koji putem kredita žele financirati svoje školovanje. Korisnici ove posebne palete povoljnih kredita mogu biti redovni ili izvanredni studenti prijediplomskog ili diplomskog studija na Veleučilištu VERN’. Ako student trenutno nije zaposlen, korisnik kredita može biti roditelj, staratelj, supružnik ili neki drugi član obitelji.

“Povoljni studenski krediti već dugi niz godina su dio standardne ponude Hypo banke, čime u svom djelokrugu pomažemo unapređenju obrazovanja mladih ljudi u Hrvatskoj. Tu ponudu sada smo proširili i na Veleučilište VERN’ čiji je napredak iz godine u godinu razlog zašto je ono izraslo u jednu od najprestižnijih domaćih obrazovnih ustanova, a osiguravanjem trenutno jednim od najpovoljnijih kredita na tržištu njihovim studentima sa svoje strane dajemo mali, ali važan obol u bezbrižnijem studiranju i samim time osobnom i profesionalnom razvoju”, izjavio je Ivo Bilić, član Uprave Hypo Alpe-Adria-Banke.

“Investicija u fakultetsko obrazovanje jedna je od nekoliko životnih odluka koja će obilježiti razvoj pojedinca u poslovnom smislu, ali i općenito. Stoga nas posebno veseli da Hypo banka nastavlja dobru praksu i prepoznaje važne trendove te svojom ponudom studentskih kredita pomaže budućim studentima da lakše ostvare svoje ambicije”, izjavio je Kristijan Pakšec, izvršni direktor Odjela za komunikacije Veleučilišta VERN’.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close