Stipić Grupa glavni izvođač radova na trgovačkom centru Mall of Split

Autor: Poslovni.hr , 02. prosinac 2011. u 16:15

Stipić Grupa odabrana je kao glavni izvođač radova na objektu Mall of Split, trgovačko-zabavnom centru smještenom u samom središtu Splita, izvijestili su iz Stipić Grupe.




Planirano otvorenje centra je u proljeće 2013., a investicija tvrtke Mejaši Prvi je vrijedna 175 milijuna eura. Ovaj regionalni trgovački centar prostirat će se na gotovo 62.000 neto četvornih metara iznajmljive površine. Na dvije podzemne i tri nadzemne etaže bit će više od 200 prodajnih jedinica te preko 2.320 parkirnih mjesta. Riječ je o trgovačko-zabavnom centru najnovije generacije koji svojim konceptom, pored prodajnih prostora i bogate ugostiteljske ponude, predviđa i razne sadržaje zabavnog karaktera- 11 kino dvorana, disko-kuglanu, dječji zabavni svijet te kasino.

“Unatoč visoko segmentiranom tržištu i ekonomskoj situaciji zbog koje posebno trpi graditeljski sektor, kontinuitet sudjelovanja na velikim projektima pokazuje snagu Stipić Grupe i sposobnost da, bez obzira na cjelokupnu situaciju, odgovorimo na sve zahtjeve tržišta te se kontinuirano uključujemo u nove projekte. Stipić grupa će u projekt Mall of Split unijeti dosadašnje iskustvo u gradnji objekata ovog formata u Zagrebu i Splitu te nastaviti kooperaciju s vodećim splitskim i regionalnim poduzećima na realizaciji ovog kapitalnog projekta”, izjavio je Sven Müller, član Uprave Stipić Grupe.

(pd)

Komentari (4)
Pogledajte sve


da li netko zna otkuda se pojavio ovaj građevinski gigant i tko stoji iza njega. Nadam se da će mi administrator propustiti ovaj tekst.

https://sudreg.pravosudje.hr/Sudreg/pages/detaljiSubjekta/temeljniPodaciSubjekta.faces

http://www.stipic.hr

Al triba Splitu zapadna obala pa se gradi, samo zato sta je ispred Kerumovog hotela…bilo je puno vise vaznijih i na koncu za grad isplativijih stvari, plaza na znjanu, skola na pazdigradu, parking…

Ja neznam tko ovakve stvari odobrava.Splitu to ne treba.Bolje bi im bilo da se pozabave sa okolisem i boljim plazama.

da li netko zna otkuda se pojavio ovaj građevinski gigant i tko stoji iza njega. Nadam se da će mi administrator propustiti ovaj tekst.

New Report

Close