Societe Generale – Splitska banka otvorila novu poslovnicu u Karlovcu

Autor: Poslovni.hr , 10. svibanj 2012. u 16:40

Societe Generale Splitska banka danas je otvorila svoju novu poslovnicu u Karlovcu, u bivšoj Žitnoj kući u novootvorenom centru Lana.




Među uzvanicima pozivu Splitske banke su se odazvali i gradonačelnik Karlovca Damir Jelić te župan Ivan Vučić. U ime Splitske banke uzvanike je pozdravio predsjednik Uprave gospodin Andre – Marc Prudent i članica Uprave Nelsi Rončević ističući kako je Splitska banka prisutna u Karlovcu još od 2004. godine, poslujući u zgradi Fine.

“Proširenjem svog poslovanja u Karlovcu, pojavila se potreba za novom poslovnicom kojom će Banka biti još bliža svojim klijentima, s još većom paletom proizvoda i usluga kako za građane, tako i za velike pravne subjekte pa sve do malih poduzetnika i obrtnika. Otvorenjem ove poslovnice i činjenicom da je na svaku kunu uloženog depozita klijenata ove Regije Banka uložila u kreditiranje gospodarstva i građana 10 puta više, dokazuje vjeru u daljnji razvoj i napredak cijele Regije”, piše u priopćenju.

Predsjednik Uprave Prudent je uručio ček na 30.000 kuna kao pomoć karlovačkoj bolnici. Također, ček na 15.000 kuna predan je u ruke gđe Rubido, predsjednici udruge Jak kao Jakov, kako bi im olakšali sav trud i rad koji dnevno ulažu u pomoć oboljeloj djeci i njihovim obiteljima. Još jedna donacija u iznosu od 5.000 kuna uručena je i Konjičkom klubu Karlovac kao potpora programu terapeutskog jahanja kojim rehabilitiraju 60 djece.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close