Sanader: Nikome nisam sugerirao s kojom PR agencijom treba poslovati

Autor: Poslovni.hr , 31. siječanj 2010. u 12:10

Bivši premijer Ivo Sanader reagirao je danas na izjave člana Uprave Croatia osiguranja Damira Mihanovića u sinoćnjem Dnevniku HTV-a, istaknuvši kako je “D. Mihanović iznio gnusnu laž ustvrdivši nešto što se nikad nije dogodilo”.

Mihanović je, naime, u sinoćnjem Dnevniku HTV-a naveo kako je bivši premijer Sanader preporučio čelnicima 20-tak javnih poduzeća u državnom vlasništvu, na nekoliko sastanaka u Vladi 2007., da poslove počnu sklapati s PR-agencijom FIMI Medijom Nevenke Jurak. U današnjem demantiju Mihanovićevih navoda bivši premijer Sanader ističe kako je “u dnevniku HTV-a, od 30. siječnja 2010., Damir Mihanović iznio gnusnu laž, ustvrdivši nešto što se nikad nije dogodilo.

Kao predsjednik Vlade održao sam na desetke sastanaka s gospodarstvenicima, i nikad nikome nisam sugerirao s kojom PR-agencijom treba poslovati.

Pravo pitanje stoga ostaje zašto se Mihanović pred TV-gledateljima upustio u iznošenje takve laži i tako se pridružio dosad neviđenoj hajci koja se protiv mene vodi u posljednje vrijeme”, navodi Sanader u pisanoj izjavi upućenoj Hini. Također dodaje kako će “Mihanović zbog toga morati odgovarati na sudu”.

(Hina/pd)

Komentari (6)
Pogledajte sve

Dajte mig Petraču. [cool]


mislim da bi ipak trebali svi zajedno smiriti tenzije…….nego da li neko mozda zna koliko ima sati jer sam se malo pogubio
pofuk

http://www.chrono24.com/hr/tagheuer/index.htm

Tako je drIvo,vitar u leđa i idemo dalje,sve do Remetinca…makar na 20-ak godina.
Bit ćemo milosrdni i dozvoliti ti da povedeš i Mirjanu sa sobom,da ti ne bi bilo dosadno [bye]

mislim da bi ipak trebali svi zajedno smiriti tenzije…….nego da li neko mozda zna koliko ima sati jer sam se malo pogubio
pofuk

New Report

Close