Radnici Diokija: Vlada je nezainteresirana za nas pa sutra prosvjedujemo

Autor: Poslovni.hr , 19. ožujak 2012. u 16:00
PXL

Radnici Diokija, ujedinjeni u Stožer za obranu Diokija, podržani od svih sindikata koji djeluju u tvrtki i udruge branitelja, poslali su medijima priopćenje u kojem najavljuju prosvjed za utorak,20. ožujka 2012. godine, na Trgu bana J. Jelačića u Zagrebu, s početkom u 11,00 sati.

Prosvjed će se održati ispred Ministarstva gospodarstva te Državnog odvjetništva Republike Hrvatske – Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK).

Prosvjednici će se okupiti u 10,30 sati na Trgu hrvatskih velikana (kod HNB-a), odakle će krenuti prema Trgu bana J. Jelačića, a potom prema Ministarstvu gospodarstva i Državnome odvjetništvu Republike Hrvatske – Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK). Blokada industrijskog kolosijeka na Žitnjaku traje do ispunjenja zahtjeva tj. isplate neisplaćenih pet plaća.

“Razlog održavanja prosvjeda je nezainteresiranost Vlade RH za hitno poduzimanje mjera za spašavanje DIOKI-ja i dugoročno osiguravanje egzistencije radnika”, navodi se u priopćenju.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close