Prijave za Zlatni indeks završavaju 15. ožujka

Autor: Poslovni.hr , 13. ožujak 2012. u 16:15

Projekt Zlatni indeks, koji provodi studentska udruga eSTUDENT, u suradnji sa udrugama partnerima, a uz potporu Predsjednika RH, MZOS-a, HUP-a, HGK, IRO-a, Sveučilišta u Zagrebu i Partnerskog vijeća grada Zagreba, polako se privodi kraju. Natječaj za prijavu poduzeća, otvoren je do četvrtka, 15.3.2012. godine.

Na natječaj se mogu prijaviti mala i srednja poduzeća, velika privatna poduzeća i velika javna/mješovita poduzeća. Za svaku kategoriju dodjeljuje se 7 nagrada, od kojih vrijedi istaknuti nagradu za najbolji imidž prema mišljenju studenata. Uz to, dodjeljuje se i Grand Prix, odnosno nagrada koju dobiva poduzeće koje je pobjednik u najviše kategorija.

Specifičnost ovog projekta je što sami studenti nagrađuju poduzeća, za svu suradnju u protekloj kalendarskoj godini. Cilj organizatora je, upravo kroz poticanje suradnje poduzeća i studenata, podići razinu kvalitete akademskog obrazovanja na Zagrebačkom sveučilištu, a kasnije i na razini cijele Republike Hrvatske. Na zadnjem Zlatnom indeksu, sudjelovalo je 31 poduzeće, od kojih je 11 njih nagrađeno, a projekt je nagrađen i Dekanovom nagradom.

Prijavu je moguće izvršiti na web stranici www.zlatniindeks.com, gdje je opisana i sva procedura. Kako bi prijava bila uspješna, svako prijavljeno poduzeće dužno je do 21.3. dostaviti dokumentaciju. Ta dokumentacija nije striktno definirana, već poduzeće dostavlja one dokumente za koje misli da najkvalitetnije podupire prijavu.

Nakon isteka natječaja, 22.3. sastat će se Povjerenstvo projekta, koje čini šest studentskih udruga Sveučilišta u Zagrebu i Studentski zbor, kako bi donijelo odluku o pobjednicima. Svečana ceremonija dodjele biti će održana 3.4. u Hypo Centru, u dvorani Kornati.




(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close