'Prigovori i kritike ne mogu utjecati na Čačića'

‘'Željeno dijete koje se prerano rodilo’'. Tim je riječima psihologinja Mirjana Krizmanić opisala našu Vladu, gostujući u emisiji HRT-a Nedjeljom u dva.

“Još ne rade kao složan tim koji ide zacrtanim putem. Ima dosta neskladnosti i nezgrapnosti”, dodala je. Rekla je i kako su Vladini hendikepi u tome što nisu točno znali što ih čeka, kao i prevelika očekivanja građana, prenosi HRT.

O slučaju prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čačića nije željela govoriti jer, kako kaže, to nema smisla. Pojašnjavajući tu svoju izjavu, naglasila je kako ‘'Čačić i velik dio građana Hrvatske imaju drugačiji vrijednosni sustav, a vrijednosni sustavi su nešto na što se ne može utjecati’'. ‘'Prigovori i kritike ne mogu utjecati na njega. Sva ova hajka samo ga učvršćuje’', rekla je Krizmanić u emisiji.

(pd)

Komentari (4)
 • gaugain
  gaugain 23:09 8.7.2012.

  tocno profesorice samo ste trebali napisati i dijagnozu da nam ovchica nebi bila u zabludi

 • Plejboj
  Plejboj 18:00 8.7.2012.

  KOJI JE TO ZACRTAN PUT GDJO KRIZMANIĆ - JE LI TO EUROPA I DALJNJA VLADAVINA POHLEPNE, MORALNO KORODIRANE MANJINE NAD VEĆINOM .. ILI JE TO IPAK SOCIJALIZAM; JEDINO ŠTO MOŽE I MORA BITI ?

  Svaka politička klasa i elita koja je do sada podcijenila moć i razum svojeg naroda, duboko ga uspavljujući subliminalnim medijskim porukama kojima obasipuje ljude na svakom najstinijem koraku i metodologijom kontrole, represije, straha (SVI SMO VIDJELI SLANJE Stotine POLICAJACA NA BRAČ ZBOG NEKOLIKO PRAVEDNIH PROLETERA nakon one bjesomučne sramotne pljačke JAdranKAMENA) - svaki je takva elita na kraju završila .. provjerite i sami kroz čitanke povijesti kako da ne budem neumijesan …
  Oni koji se obrate na vrijeme još i pohlepi svojih europskih vladara okrenu ledja bit će pošteđeni, ostali će biti sami na svome… Revoucija počinje kao stoglava zmija ovaj put .. A glava je i mnogo više od stotinu vjerujte mi .. ja sam samo glasnik .. ostali već rade punom parom ;)

 • ovchica
  ovchica 17:46 8.7.2012.

  Konacno netko normalan tko zna sta govori :)

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve