Policija razbila blokadu, privela prosvjednike pred Dukatom

Autor: Poslovni.hr , 23. veljača 2012. u 08:30

Slavonska avenija kod Čavićeve, koju su jučer poslijepodne u oba smjera blokirali mljekari koji su prosvjedovali pred Dukatom, ponovno je otvorena za promet u 1,40 sati, doznaje se u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

Policija je izvijestila da su tijekom noći s prometnice maknuti traktori koji su blokirali promet te su u policijsku postaju privedeni mljekari koji su prosvjedovali pred Dukatom. Tijekom privođenja prosvjednika nije bilo incidenata i sve je proteklo mirno. U policiji nisu željeli iznijeti podatke koliko je osoba privedeno napomenuvši kako će javnost o tome biti izvještena tijekom jutra. Zbog prosvjeda mljekara pred Dukatom u Zagrebu je jučer od 15,40 sati bila zatvorena Slavonska avenija kod Čavićeve u oba smjera, pa se promet preusmjeravao obilazno.

Proizvođači mlijeka, u organizaciji Hrvatskog saveza udruga proizvođača mlijeka, prosvjeduju deseti dan nezadovoljni otkupnom cijenom mlijeka, a sastanak Stručnog savjeta za praćenje stanja u proizvodnji i preradi mlijeka nastavit će se danas u 13 sati u Ministarstvu poljoprivrede, priopćeno je kasno sinoć iz Ministarstva.

(Hina/pd)

Komentari (5)
Pogledajte sve


Prvi put se slažem s Perom 7! Nisam se ni tome nadala! [smiley]

[kiss]

Prvi put se slažem s Perom 7! Nisam se ni tome nadala! [smiley]

konačno tu lakrdiju maknuli sa ceste, problem je što to nisu riješili prvi dan.

sluge režima vježbaju za nadolazeće događaje.

New Report

Close