Policija razbila blokadu, privela prosvjednike pred Dukatom

Slavonska avenija kod Čavićeve, koju su jučer poslijepodne u oba smjera blokirali mljekari koji su prosvjedovali pred Dukatom, ponovno je otvorena za promet u 1,40 sati, doznaje se u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

Policija je izvijestila da su tijekom noći s prometnice maknuti traktori koji su blokirali promet te su u policijsku postaju privedeni mljekari koji su prosvjedovali pred Dukatom. Tijekom privođenja prosvjednika nije bilo incidenata i sve je proteklo mirno. U policiji nisu željeli iznijeti podatke koliko je osoba privedeno napomenuvši kako će javnost o tome biti izvještena tijekom jutra. Zbog prosvjeda mljekara pred Dukatom u Zagrebu je jučer od 15,40 sati bila zatvorena Slavonska avenija kod Čavićeve u oba smjera, pa se promet preusmjeravao obilazno.

Proizvođači mlijeka, u organizaciji Hrvatskog saveza udruga proizvođača mlijeka, prosvjeduju deseti dan nezadovoljni otkupnom cijenom mlijeka, a sastanak Stručnog savjeta za praćenje stanja u proizvodnji i preradi mlijeka nastavit će se danas u 13 sati u Ministarstvu poljoprivrede, priopćeno je kasno sinoć iz Ministarstva.

(Hina/pd)

Komentari (5)
 • Pero7
  Pero7 16:03 23.2.2012.

  Judita


  Prvi put se slažem s Perom 7! Nisam se ni tome nadala!
 • Judita
  Judita 11:04 23.2.2012.

  Prvi put se slažem s Perom 7! Nisam se ni tome nadala!

 • bond77
  bond77 11:03 23.2.2012.

  konačno tu lakrdiju maknuli sa ceste, problem je što to nisu riješili prvi dan.

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve