Pogledajte kako izgleda Večernjakov ‘timeline’ na Facebooku

Autor: Poslovni.hr , 17. rujan 2012. u 09:45




Tijekom vikenda, Facebook fan stranica Večernjeg lista narasla je na više od 50.000 fanova. Tim su povodom za svoje čitatelje i fanove uredili ‘timeline’ odnosno vremensku crtu.

Najvažniji ili barem najupečatljiviji događaji od 1. srpnja 1959. kada je objavljen prvi broj Večernjeg lista, pa do 2009. godine kada je obilježeno 50 godina Večernjaka, svoje su mjesto našli na ‘vremenskoj crti’. Nju možete pregledavati klikom na pojedinu godinu s desne strane Večernjakove fan stranice, te se prisjetiti koji je događaj obilježio koju godinu. U ovom slučaju, tu su i događaji koji su obilježili povijest Večernjeg lista. Poput prvog broja napravljenog na računalima.

Na ovaj način spojena su desetljeća tradicije Večernjeg lista s modernom tehnologijom i Facebookom, koji je danas nezaobilazni dio naših života. Na samoj fan stranici Večernjeg lista svakodnevno se možete informirati o najzanimljivijim i najvažnijim događajima objavljenima na portalu lista. Često donosi i dodatan sadržaj koji koji se može vidjeti samo na Facebooku, a s vremenom i radi modernog novinarskog pristupa, tamo se objavljuju i takozvane ‘breaking’ vijesti.

Najbitniji aspekt Facebook fan stranice, dakako, komunikacija je s čitateljima. Putem komentara i privatnih poruka možete komunicirati direktno s redakcijom i uredništvom Večernjeg lista. Tomu u prilog svjedoče brojne fotografije i priče koje su upravo putem fan stranice i inicijative čitatelja, došle do šire publike.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close